05-10-2015, 06:59 PM
(05-10-2015, 11:29 AM)مهمان نوشته: سلام من رشته تجربی هستم میخوام برم کانادا چه مدرکی میخواد چکار کنم چقدر هزینش میشه همچی رو بگین خواهسن
پیش از هر پاسخی پیشنهاد میکنم که جزوء این فوروم را به دقت مورد مطالعه قرار بدید. به طور کلی تحصیل در دوره کارشناسی به ندرت شامل کمک هزینه میشه و شما نمیتونید حساب خاصی روی این مقوله باز کنید. در صورتی که مدارک مورد نیاز دانشگاهها از جمله مدارک تحصیلی زبان و ... رو آماده کنید و پذیرش مورد نظر رو دریافت کنید. هزینه ها به عوامل زیادی بستگی خواهد داشت، مهمترین اونا شهریه و هزینه زندگی خواهد بود. شهریه هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت خواهد بود و برای هزینه زندگی هم برای یک نفر دانشجو به طور متوسط بین 900 تا 1200 دلار کانادا (تفاوت به علت تفاوت در شهرهاست) در نظر بگیرید.
به عنوان مثال اگر بخواهید در Dalhousie University در شهر Halifax در رشته Plant Science ادامه تحصیل بدید باید 14,790 دلار کانادا سالانه شهریه بپردازید. این دوره چهار ساله خواد بود. با اضافه کردن مبلغ 10 هزارتا (هزینه واقعی حداقل بین 11 تا 12 هزارتا خواهد بود) به این مبلغ به رقمی حدود 25 هزار دلار کانادا (سالانه) خواهیم رسید. یعنی برای اتمام دوره کارشناسی (4 ساله)، حدوداً به 100 هزار دلار کانادا نیاز خواهید داشت که فراهم نمودن این مبلغ برای همه میسر نیست.
پیشنهاد من اینه که اگر قصد ادامه تحصیل در کشور دیگری رو دارید بهتره کشورهایی که شهریه ندارند رو در نظر بگیرید. انجمن اروپا رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers