05-12-2016, 05:12 PM
(05-12-2016, 01:57 PM)niloofar_m نوشته: سلام
1- رشته/مقطع: کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار
2- دانشگاه محل تحصیل: شهید چمران اهواز
3- معدل کل: 14.44 معدل کل، 15.90 دو سال آخر
4- نمره TOEFL: نمره کل 114، به ترتیب مهارت ها: Reading: 29, Listening: 29, Speaking: 27, Writing: 29
5- نمره GRE: نمره AWA رو هنوز ندارم چون تازه امتحان دادم، Verbal: 161, Quant: 163
5- تعداد مقالات: یه مقاله به ژورنال با ایمپکت خوب سابمیت کردم اما هنوز جوابش نیومده.
6- تعداد توصیه نامه ها: 3 تا می تونم بگیرم.
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) برای ارشد می خوام اقدام کنم و برای دانشگاه هایی مثل Iowa State, Oregon State, Arizona State و یکی از دانشگاه های UC. می خوام بدونم احتمال گرفتن Partial Fund با شرایط من هست؟
درود
دوست من تنها نکته منفی که متاسفانه یه جورایی دیده میشه معدل لیسانس هست. اخه یکی هست شما نمرات زبانتون هم پایین باشه ادم میگخ کم تلاش کردین یا نتونستین بخونین ولی برای کسی که وزن فاکتورهای غیر از معدل خوب میشه و معدل کم یه جورایی افسوس میخوره آدم!
نه تنها partial fund حتی ممکنه از ترم دوم به بعد full fund هم بشید. حالا من نمیگم چه دانشگاهی ولی شما حتما سعی کنید از رتبه های 20 تا 100 اقدام کنید. روی رنک به خصوص در ارشد زیاد حساس نباشید. باور کنید حتی اگر کسی در کالجی در امریکا ارشد بخونه دستش بازتر هست برای دکترای امریکا تا کسی که در ایران در دانشگاه خوبی درس خونده!
مقالتون اگه حاضر بود شاید میتونستید استاد پیدا کنید. تقریبا میشه گفت با شانس خوبی بله شانس دارید از یکی از اون دانشگاهها پارشیال بگیرید.
پ.ن: دوستان دقت کنید که شما قرار نیست status تون از همون اول به یک قرار شروع بشه تا نهایت. اگر شما کم کاری کنید فاندتون قطع میشه و اگر پرکارتر باشید پاداشتون بیشتر میشه (افراد بدون فاند یا پارشیال در ترم اول و فول فاند در ترم دوم یا سوم) چه ارشد چه دکتری.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.