17-09-2011, 01:48 PM
(17-09-2011, 10:14 AM)Omid نوشته: دوست من:ممنون که جواب دادی.
با اجازه بابک عزیز:
صرفاً جهت پیشنهاد اینو می گم که اگر اینطوری که داری برای پذیرش پیش می ری ادامه بدی حتماً دچار سردرگمی میشی. چون خودم هم یه زمانی تکلیفم رو نمی دونستم و همین جوری بودم دارم به شما هم می گم... اما بعدها فهمیدم الکی انرژی خودم رو صرف چیزهایی کردم که نباید...
در ابتدای راه به شما پیشنهاد می دم با کسی که همین راه رو قبلاً رفته صحبت کنید و جوانب کار رو بصورت کلی بسنجید...
من یه فلوچارت طراحی کردم و در این تاپیک گذاشتم. شما طبق همون پیش برو و بزار زمان بگذره...
ضمن اینکه شما نمی تونی با دیپلم کاردانش بری پیش دانشگاهی نظری... باید حداقل فوق دیپلم رو بگیری و بعد یا ادامه بدی یا پیش دانشگاهی رو بگذرونی کنکور سراسری بدی.(چون معدلی نداری برای کنکور)
مشکل دوم اینکه که دیپلم شما 11 سالست. که اروپا نمی پذیره این رو... چه بسا شما می خوای تغییر رشته هم بدی...
من پیشنهاد می دم شما حتماً حتماً تا لیسانس رو اینجا بخونی و چون گرایش فنی رو انتخاب کردی مسیرت سخت خواهد بود... پس اگه این رو انتخاب کردی بزار همون موقع یا حداقل ترم 2-3 برای اطلاعات پذیرش جستجو کن...چون برای مستر احتمال فاند تقریباً 30% هست برای کارشناسی اگر نگم صفر اما 5% اونهم بعد از اینکه شما بری اونجا و کار درون کمپی چیزی جور کنی...
اگر مشکل سربازی نداری و هدفت صرفاً رفتن هست می تونی کانادا مهاجرت کنی... که البته اون هم سختی های خاص خودش رو داره اما بیشتر به شرایط شما میاد...
موفق باشی
من با مدیر مدرسمون صحبت کردم اونم گفت بعد از دیپلم برام جور میکنه 1 ساله درگه تو یک رشته دیگه (همون فوق دیپلم فکر کنم) بخونی که مشکلت حل بشه.
از طرفی که پیشنهاد کردی اینجا لیسانس بگیر اول اینو بگم که اینجا 4 ساله اونجا 3 سال بعد بگم من جایی دارم بزرگ میشم که باور کن همه دارن میرن ( 3 تا از داداشام - 5 تا از همکلاسیام - پسر مدیر مدرسه - پسر های همکاران مادرم - تو فامیل که اینقدر زیادی چی بگم ) بعد من فکر میکنم دق کنم اگر بخام لیسانسو اینجا بگیرم البته بیشترشون مقاطع بالاتر از من هستن و درباره لیسانس اطلاعی ندارن من تصمیممو گرفتم و میخام برم.
درباره کسی رو پیدا کنم اخه کسی نیست که من از کی با تجربه باشه اخه بپرسم؟
کسی رو پیدا نمیکنم.
درباره تغییر رشته من الان به این فکر افتادم یک مدرک فنی حرفه ای کامپیوتر هم بگیرم ( توی میدان معلم یک مرکز فنی حرفه ای هست برای اموزش و پرورش تو تابستون به بچه ها 3 ماهه دیپلم میده رایگان )
بعد من الان دارم اینهمه تلاش مبکنم چون من چند وقت دیگه انگلیسیم تموم میشه و باید یک زبان دیگه ور شروع کنم باید تکلیفم روشن بشه تا ببینم چه زبونی رو بخونم.
فرانسوی؟ المانی ؟ ایتالیایی ؟ اسپانیایی ؟
نمیدونم به خدا منم گیج شدم از طرفی بدون بورسیه نمیتونم برم از طرفی میبینم که زیادن کسانیی که از امریکا بورس گرفتن.
و اینم بگم که با معلمم هماهنگ کردم میخام یک مقاله علمی رو شروع کنم