18-09-2011, 10:24 PM
(18-09-2011, 11:25 AM)poweronline نوشته: من دانشگاه آزاد شهرستان هستم و فکر میکنم که دانشگاه USF بالای 100 باشه،و GRE مشکل من روی V هست (وقت اصلا ندارم همش 1 ماه) و Q رو فکر می کننم بتونم کامل بگیرم چون ریاضیم خیلی خوبه.حالا چی واسه USF بدون فاند شانس دارم؟راستش تقریبا غیرممکنه که من بتونم به شما بگم برای یک دانشگاه خاص امکان گرفتن پذیرش دارید یا خیر. شما ممکنه با شرایط بسیار بهتر از شرایطی که در حال حاضر دارید از یک دانشگاه درجه دو رد بشید، ولی از یک دانشگاه درجه یک پذیرش با فاند بگیرید. دلیلش هم اینه که در امریکا چیزی مثل کنکور سراسری وجود نداره که افراد دانشگاهها رو به ترتیب لیست کنند و بر اساس اولویت رتبه در کنکور قبول بشن. دانشگاه USF ممکنه یک سال ظرفیت پذیرش نداشته باشه یا تعداد متقاضیانش به هر دلیلی (مثل شرایط بد اقتصادی و غیره) بالا بره و شما موفق به گرفتن پذیرش ازش نشید. به همین خاطر لازمه که حتما برای چیزی در حدود ۱۰ تا دانشگاه اقدام کنید تا شانس خودتون رو افزایش بدید.
این که احتیاجی به فاند ندارید شانس شما رو خیلی بالاتر میبره و طبیعتا هر چه نمره بهتری در GRE بیارید باز شانستون بیشتر خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.