29-06-2013, 09:21 AM
(28-06-2013, 02:50 PM)'yauble' نوشته: با سلام. من من ترم آخر کارشناسی برق قدرت هستم. معدلم 14 هست از یه دانشگاه دولتی (چمران).
می خوام به یه دانشگاه تاپ اپلای کنم. ترجیحا امریکا Massachusetts Institute of Technology (MIT) یا Stanford University یا University of California, Berkeley (UCB) ... البته برای دکتری.
می خواستم راهنمایی کنید که با این وضع تحصیلی و با توجه به زمانی که دارم چه کارایی رو توصیه می کنید انجام بدم که بتونم این معدل کارشناسیم رو جبران کنم؟ رتبه کنکور ارشد؟ دانشگاه ارشد؟ مقاله؟ چه کارایی انجام بدم برای رزومه؟ ...
با تشکر
دوستان گفتنیها رو گفتهاند. اگر بخوام بیرودربایستی بگم، به نظر من وقت و پول خودتون رو برای این دانشگاهها و به طور کلی هیچ کدوم از ۲۰ دانشگاه اول امریکا هدر نکنید. گرفتن پذیرش از این دانشگاهها کار سادهای نیست و معمولا شرایط خاصی رو میطلبه. یکی از این شرایط فارغالتحصیل شدن از دانشگاههای معروف ایران و داشتن معدل بالای کارشناسیه. به همین خاطر، به نظر من واقع بین باشید و دنبال دانشگاههای خیلی تاپ نروید. ۱۰۰ تا دانشگاه اول امریکا، دانشگاههای نسبتا خوبی هستند و در هر کدوم از اینها اگر اهل کار و تلاش باشید، میتونید تحقیقات خوبی انجام بدید.
اگر هزینهاش براتون مهم نیست، یک راهی که هست اینه که برای فوق از امریکا و از یک دانشگاه نسبتا خوب پذیرش بگیرید (احتمالا بدون فاند) و با شرایط فوقالعاده خوب فارغالتحصیل بشید، بعد نمره خیلی عالی (۳۲۰ به بالا) در GRE بیارید. در اون صورت شاید بتونید برای دکترا از دانشگاههای تاپ امریکا پذیرش بگیرید.
اگر هزینهاش براتون مهم نیست، یک راهی که هست اینه که برای فوق از امریکا و از یک دانشگاه نسبتا خوب پذیرش بگیرید (احتمالا بدون فاند) و با شرایط فوقالعاده خوب فارغالتحصیل بشید، بعد نمره خیلی عالی (۳۲۰ به بالا) در GRE بیارید. در اون صورت شاید بتونید برای دکترا از دانشگاههای تاپ امریکا پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.