12-08-2011, 06:05 AM
قطعا همین طوره. با نمره GRE و زبان بسیار خوب و داشتن مقاله میشه شانس پذیرش رو افزایش داد، اما بر اساس شرایط فعلی ایشون و با توجه به این نمره زبان و GRE ایشون مشخص نیست، گفتم که شانس پذیرششون خیلی بالا نیست. قطعا با داشتن مقاله و تغییر شرایط فعلی میشه شانس پذیرش رو افزایش داد. ضمن این که با شرایط موجود هم هنوز شانس پذیرش از دانشگاههای کشورهای اروپایی وجود داره.
(11-08-2011, 09:28 PM)Karim نوشته: بابک عزیز
سلام
فکر نمی کنید در پاسخ شماره یکتون این دوست ما را زیادی نامید کردید؟! و آیا فکر نمی کنید بهتر باشه که به دوست ما پیشنهاد بشه که نمره زبان وGREجنرال وحتی سابجکت و احتمالا مقاله خوب شانسشون را بسیار افزایش می دهد و اینکه احتمالا تماس مناسب با اساتید و توصیه نامه خوب قطعا کمک کننده خواهد بود. از همه مهمتر سابقه تدریس خیلی خوبی هم دارند.
فقط تنها نقطه ضعفشوکه کاری دیگه از دستشون ساخته نیست معدله لیسانسه. مقاله هم خوب قطعا راه براشون بازه که انجام بدهند.
مرسی
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.