18-10-2015, 10:33 AM
(18-10-2015, 12:57 AM)rulany نوشته: سلام
لطفا در مورد شرایط زیر نظر بدید لطفا:
سلام
.
معدل لیسانس 16.10 از دانشگاه شهرستان مهندسی برق
ایلتس 7
3 تا ISI و یک IEEE
GRE هنوز نه! به نظرت با چه نمره ای تو این امتحان میشه شانس گرفتن فاند رو افزایش داد؟در چه رنج دانشگاه هایی اپلای کنم بهتر؟
مقالات کاملا مرتبط به هم و کاملا مرتبط به زمینه کاری اساتیدی که پیدا کردم تا حالا هستند
ممنون
درود
دوست من شدیدا توصیه دارم با اساتید ارتباط برقرار کنید علاوه بر gre خوب. اگر مقالاتتون خوب باشه احتمال میدم ra بشید. تنها نکته ای که هست واسه ارشد به خصوص ترم اول فاند گرفتن یکم مشکله مگر پیدا کنید ببینید کدوم دانشگاهها بودجه های تحقیقاتیشون رو مجبورا به ارشدها بدن چون سهمیه دکتراشون کمه یا اپلیکنت کمی دارن.
حتما با gre خوب شما میتونید از همون رنکهای دور و بر 80 ta بشید به نظر من. ولی باز توصیه دارم ایمیل به اساتید رو فراموش نکنید. همچنین یادتون نره واسه ترم بهار بازم فاند گرفتن احتمالش کم میشه چون معمولا گرنت ها در مارچ مشخص میشه و استادان واسه ترم پاییز اقدام به جذب میکنن. من جای شما باشم gre رو یکبار دیگه 2 ماه بعد میدم و حداقل واسه دو سه تا دانشگاه رنکهای مختلف مثلا 30 و 60 و 90 usnews اپلای میکنم و دستم میاد چطوریه. این به نظرم بهترین راهه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.