18-10-2015, 12:39 PM
(18-10-2015, 12:27 PM)rulany نوشته: ممنون بابت پاسختون
کلا نظرتان در مقایسه آمریکا و اروپا(آلمان) چطوره. خودم شخصا حس میکنم با ویزای یک بار ورود آمریکا مشکل داشته باشم.آلمان مزیتش این که خیلی راحت و ارزان میشه رفت و برگشت.ممنون میشم در این مورد نظرتان را بدونم که آیا ارزش ریسک داره که یک سال خودمو عقب بندازم برای آمریکا.کلا مزیت های امریکا در مقایسه با جایی مثل المان به غیر از اینترنشنال بودن کشور چیه به نظرتان؟
درود
دوست من، سوالتون فکر کنم به اینجا مربوط نمیشه و واقعا برای جواب دادن به این سوالتون چندین و چند کتاب خوند و نوشت. به این سادگی ها یک یک ایالت در یک کشور رو با ایالت دیگه در همون کشور یا یک شهر در یک ایالت رو با شهر دیگه در همون ایالت نمیشه مقایسه کرد چه برسه به کشور به کشور!
هدف نهاییتون چی هست دقیقا؟
اگر ویزای سینگل واقعا براتون مشکله خوب همون جای گرم و نرمتون در آلمان بمونین. به خصوص اگر از نظر نژادی و زبانی زیاد احساس مشکل نمیکنید. ولی خوب ریشه علم آمریکا هست و این رو نمیشه کتمان کرد. اگر واقعا به ریسرچ به اون معنای خاص علاقه دارید خوش آمدید به ایالات متحده.
البته به هیچ وجه آمریکا رو یک بهشت نبینید چون باز ایالت به ایالت فرقش زمین تا آسمون هست.
هدفتون چی هست؟ اگر این رو بگید راحت میشه انتخاب کرد.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.