07-08-2014, 07:03 PM
(07-08-2014, 06:03 PM)'sunset69' نوشته: سلام به همه
من با معدل لیسانس خراب 12.80 فیزیک دانشگاه اصفهان با سه ترم مشروطی و یکی حذف ترم یه ترمم مرخصی میخام حتما یکی از 10 دانشگاه برتر امریکا ( ترجیحا ام آی تی) پذیرش به همراه کمک هزینه بگیرم.
اگه معدلم اینه به این خاطر بوده که کمترین اهمیتی برام نداشت. عوض عمق نسبتا خوبی در فیزیک پیدا کردم.
چند ماه دیگه کنکور ارشد دارم و میخام برای دکتری ام آی تی باشم و بهتر فیزیک یاد بگیرم.
اخلاقم اینه که یا کاری نکنم یا سنگ تموم بذارم(برای کارای بسته ای).
تقریبا هیچ کاری نیست که نتونم (همه ی انسان ها همین طورن - بعضیها تنبلی میکنن و نمیخان) با تلاش انجامش بدم و از این رو ازتون راهنمایی میخام که چطور باید تاثیر معدل لیسانسم رو از بین ببرم و در حد رقابت برای ام آی تی بشم؟
ممنونم از همه
ميگن كه خواستن توانسيتن است اما تا الان اثبات نشده اين جمله!
با چند تا تراول نميشه بنز خريد!(چه بسا كه خواسته ي خيليا همين باشه)
مگر اينكه ذره ذره اين اسكناسا زياد بشه كه احتياج به برنامه ريزي داره.
شما كار ي كه ميتوني انجام بدي اينهكه در ارشد معدل خوبي بياري حدود17 زبان هم بالا بگيري حدود 7
مقاله چاپ كني سابقه ي تدريس داشته باشي همين طور تحقيق اگر gre هم لازم باشه حتما نمره ي خيلي بالايي ميخواد.شايد بشه در رتبه اي قابله قبول امريكا بورس گرفت براي دكترا
ولي 10تاي اول رو نميدونم....
امديورام خلاف حرفم رو ثابت كني
با چند تا تراول نميشه بنز خريد!(چه بسا كه خواسته ي خيليا همين باشه)
مگر اينكه ذره ذره اين اسكناسا زياد بشه كه احتياج به برنامه ريزي داره.
شما كار ي كه ميتوني انجام بدي اينهكه در ارشد معدل خوبي بياري حدود17 زبان هم بالا بگيري حدود 7
مقاله چاپ كني سابقه ي تدريس داشته باشي همين طور تحقيق اگر gre هم لازم باشه حتما نمره ي خيلي بالايي ميخواد.شايد بشه در رتبه اي قابله قبول امريكا بورس گرفت براي دكترا
ولي 10تاي اول رو نميدونم....
امديورام خلاف حرفم رو ثابت كني