26-11-2013, 08:41 PM
ثبت اختراع و سابقه ی کاری هم موثره تو امتیازگرفتن؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
26-11-2013, 09:06 PM
محمد رضا عزیز، یک صفحه linkdin بسازید و همه افتخارات و مدارکی که دارید را ضمیمه کنید و همواره می توانید به عنوان CV از آن بهره بگیرید. طبیعتاً همه این مسائل امتیاز مثبت دارند، اما همانطور که می دونید مهمترین عوامل همانهایی هستند که به عنوان "حداقل نیازمندی ها" در صفحه دانشگاه به آن اشاره شده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
26-11-2013, 10:29 PM
(26-11-2013, 08:41 PM)'mohamadam dg' نوشته: ثبت اختراع و سابقه ی کاری هم موثره تو امتیازگرفتن؟ فقط دقت کنید سابقه کار حساس نباشه که خیلی از دوستان حتی مخترع رو از رفتن به امریکا محروم کرده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
27-11-2013, 03:46 PM
سلام.من سال پيش دانشگاهى رشته رياضى هستم.قصد دارم براى ادامه تحصيل برم تگزاس.يكى از فاميل هاى دورم انجا زندگى ميكند و مقام بالايى در ارتش دارد.از طريق او اقدام كردم.ميخواستم بدونم اگر كنكور بدم بهتره يا با معدل پيشم كه بالاى ١٨ است اقدام كنم؟ايا اين موضوع كه فاميلم در ارتش است ميتواند در كوتاه شدن اين زمان تاثير داشته باشد؟٨ ماه ديگه ١٨ سالم كامل ميشه .شنيدم اگه از ١٨ سال در بيام امكان پذير نيست.چون دختر هستم و شايد هم از طريق فرزند خواندگى برم.ميشه بگيد اين مطالب چقدر صحت دارد؟
29-11-2013, 05:09 PM
برای ویزای دانشجویی میبایست ثابت کنید به کشور خودتون (ایران) وابستگی اجتماعی٬ اقتصادی و غیره داشته باشید و اینکه دقیقا در همان ایالتی که آشنا دارید بخواهید به دانشگاه بروید تا حدی شانس شما را برای گرفتن ویزای دانشجویی کمتر از حالتی خواهد کرد که بخواهید در ایالت دیگری پذیرش بگیرید. ایشان فقط برای پروندههای مهاجرتی برای شما امتیاز مثبت تلقی میشوند و نه برای ویزاهای دانشجویی یا توریستی. در این مورد تاپیک تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزا رو هم نگاه کنید بد نیست.
من خیلی در مورد پذیرش در مقطع کارشناسی اطلاع دقیقی ندارم ولی در حالت کلی میبایست وبسایت دانشگاه موردنظر رو نگاه کنید و ببینید برای رشته شما چه نیازمندیهایی رو (نمره زبان٬ معدل و غیره) در نظر گرفتهاند. با توجه به اینکه دختر هستید مشکل سربازی ندارید و بعید میدونم فرق چندانی بین اینکه چند ماه کمتر یا بیشتر از ۱۸ سال باشید وجود داشته باشه. در مجموع با توجه به اینکه معدلتون خوبه اگر بتونید نمره زبان خوبی هم بیاورید به نظرم شانستون برای گرفتن پذیرش زیاد خواهد شد. در مورد پذیرش در مقطع لیسانس شاید بد نباشه این تاپیک رو هم مطالعه کنید. احتمالا اطلاعاتی داشته باشه که به درد شما بخوره. (27-11-2013, 03:46 PM)'Afi' نوشته: سلام.من سال پيش دانشگاهى رشته رياضى هستم.قصد دارم براى ادامه تحصيل برم تگزاس.يكى از فاميل هاى دورم انجا زندگى ميكند و مقام بالايى در ارتش دارد.از طريق او اقدام كردم.ميخواستم بدونم اگر كنكور بدم بهتره يا با معدل پيشم كه بالاى ١٨ است اقدام كنم؟ايا اين موضوع كه فاميلم در ارتش است ميتواند در كوتاه شدن اين زمان تاثير داشته باشد؟٨ ماه ديگه ١٨ سالم كامل ميشه .شنيدم اگه از ١٨ سال در بيام امكان پذير نيست.چون دختر هستم و شايد هم از طريق فرزند خواندگى برم.ميشه بگيد اين مطالب چقدر صحت دارد؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
01-12-2013, 03:46 PM
با عرض سلام و خسته نباشید من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم تازه شهریور از پایان نامه خودم دفاع می کنم فعلا رزومه ای که دارم اینه البته به یاری خدا ان شاالله بهتر می شه راستش نمره زبان فعلا ندارم می خواستم اگه می شه لطف کنید و راهنمایی کنید منو.
1.مهندسی مکانیک طراحی کاربردی ( نانو مکانیک )/کارشناسی ارشد. 2.دانشگاه سراسری کاشان. 3.معدل بدون پروژه 19.36 با نمره پروژه و سمینار 19.52. 4. سه تا توصیه نامه از دو دانشیار و یک استاد تمام. 5.دو سال سابقه کار به عنوان کارشناس مکانیک در یک شرکت نفت و گاز و پتروشیمی. 6.حل تمرین طراحی اجزا1و2 و طراحی به کمک کامپیوتر در دوره لیسانس. 7.تسلط بر نرم افزار های اکادمیک و صنعتی مرتبط با رشته خودم. 8. 5 مقاله سابمیتی دارم که از اونها فعلا یکی در ژورنالی با ایمپکت 1.8 قبول شده. ایا برای دانشگاه هایی مثل ucla یا میشگان به همراه فاند شانسی دارم؟؟؟
01-12-2013, 07:22 PM
(01-12-2013, 03:46 PM)'pedram66' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم تازه شهریور از پایان نامه خودم دفاع می کنم فعلا رزومه ای که دارم اینه البته به یاری خدا ان شاالله بهتر می شه راستش نمره زبان فعلا ندارم می خواستم اگه می شه لطف کنید و راهنمایی کنید منو. سلام دوست همرشته ای
نمرات زبان (تافل و جی ار ای) ندارین سخت بشه نظر داد در ضمن معدل لیسانس رو فراموش نکنید که مهم هستش فکر نکنین چون دکترا میرین نمرات لیسانس زیاد اهمیت نداره مقاله هاتون همش isi هستش؟ اگر معدل لیسانس بالایی دارین و جی ار ای که خیلی مهمه بتونین نمره بالایی مثلا بالای 320 یا 325 بیارین شانس دارین حتی با فاند فقط دقت کنید به اینکه نانو و رشتتون حساس نباشه زیاد و مقاله هاتون هم توش حساسیت نباشه که مساله سفارت جدا از پذیرش هستش.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
04-12-2013, 12:22 AM
سلام به همگى.يك سوال داشتم .خواهش مى كنم اگر اطلاعات دقيقى داريد ما رو هم در جريان بگذاريد.خوانواده ى دوستم با خريد خانه در امريكا اقامت گرفتند .ميخواستم بدونم بايد با ديپلم براى دانشگاه اقدام كند يا با معدل سال پيش؟و اينكه بهتر اول تافل بگيره بعد بره يا اينكه همون دوره هاى ٦ ماه ى اونجا رو بره ؟ممنون
04-12-2013, 11:23 AM
سلام
من دانشجوی سال آخر کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان هستم معدل کلم 17.63 هست و نفر سوم از بین 104 نفر ورودی هستم. طبق قانون استعدادهای درخشان برای کارشناسی ارشد به دانشگاههای معتبر کشور درخواست دادم و به احتمال قوی (با توجه به دانشجوهای سالهای قبل) برای ارشد میتونم برم دانشگاه شریف اما از طرفی علاقه مند به تحصیل در خارج از ایرانم و ترجیحا آمریکا . از نظر زبان تا حدود سه ماه آینده احتمالا میتونم حداقل نمره ی تافل 80 رو بگیرم و در مورد gre هم اطلاع زیادی ندارم.recommendationام از تمام استادای مطرح دانشگاهمون که واقعام مطرحا میتونم بگیرم اما سوالم اینه که آیا دانشگاهی تو آمریکا وجود داره که بتونم full fund بگیرم. کشورهای دیگه چطور؟ اگه full fund نمیشه چقد کمک مالی میتونم بگیرم؟ حداقل پولی که نیاز دارم چقدره؟ (لطفا با توجه به سطح دانشگاهها جواب بدین) و آیا به نظر شما با توجه به اینکه برای phd حتما میخوام برم دانشگاه خوب بین خواندن ارشد در دانشگاه شریف و یا خوندن ms در یه دانشگاه نه چندان بالای آمریکا یا کانادا که احتمالا راحتتر fund میدند کدوم بهتره؟
04-12-2013, 01:33 PM
اینکه چقدر می تونید فاند بگیرید، بستگی به این داره که چقدر رزومه شما و نمرات زبان و GRE بتونه رو استاد مورد نظر تأثیر بگذاره. همینطور نمرات زبان نقش تعیین کننده ای در پذیرش از دانشگاه مقصد ایفا می کنند. هر چه نمرتون بیشتر باشه، به همان اندازه شانص پذیرش و مقدار فاندتون هم بیشتر (البته این جمله تا وقتی درسته که افراد مانند شما رزومه علمی و معدل خوبی دارند).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
|
|