(17-01-2022, 03:34 PM)Alist1364 نوشته: دوستان عزیز با سلام من فارغ التحصیل لیسانس و ارشد از دانشگاه تهران هستم الان هم دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستم با معدل 19 ، 7 تا مقاله دارم که دو تاش ISI هستش ، برای دانشگاه های Rice University و Texas-Austin اپلای کردم، استاد دانشگاه رایس در جواب ایمیل اولیه ی من گفتند که رزومه ت خوبه و اپلای کن، دو هفته بعد از اینکه اپلای کردم ایشون به من ایمیل دادن و گفتن که دانشکده ازشون خواسته که یه مصاحبه با من داشته باشن و از طریق Zoom مصاحبه کردیم، ایشون تو این مصاحبه سوال خاصی از من نپرسیدن و فقط یه سری توضیحات در مورد Course ها و روال تحصیل در دوره ی دکتری به من ارائه دادن و البته گفتن که نظر استاد موثره ولی در نهایت تصمیم نهایی رو Admission Comittee می گیره چون دانشگاه رایس خیلی رقابتیه، استاد دانشگاه Texas-Austin هم پس از ارسال رزومه به من جواب دادن که بله دانشجوی دکتری می گیرم و خواستن که یه مصاحبه از طریق Zoom داشته باشیم با ایشون هم مصاحبه داشتم و ایشون در آخر مصاحبه رفتند تو سایت دانشگاه مدارکی رو که برای اپلای باید ارسال کنم واسه م توضیح دادن، به نظرتون احتمال پذیرش گرفتن از این دانشگاه ها برای من در چه حدی هستش؟ ممنون از همفکری شما
روال کار به این صورت ه که وقتی deadline میرسه دانشگاه پرونده تمام کسانی که مینیمم های پذیرش رو دارن در یک directory قرار میده و همه اساتید می تونن اون پرونده ها ببینن و احیانا برای جذبشون اقدام کنن... به دلیل رقابت بین اساتید، معمولا سعی می کنن دانشجوهای خوب رو از قبل شناسایی کنن و مثلا ازشون بخوان در فرم های application یا research statement اعالم کنن که به اون استاد علاقه دارن... از نحوه برخورد این دو استاد به نظر میاد که در مورد شما به نتیجه خاصی نرسیده ن وگرنه نحوه برخوردشون قطعا متفاوت بود... منظورم از "برخورد خاص" مواردی مثل صحبت در مورد فاند، بحث دقیق روی research و اینهاست...
نهایتا اگه application fee ها براتون concern خاصی نیستن می تونید شانستون رو امتحان کتید ولی به زعم من بعید ه از این اساتید (اصطلاحا) آبی برای شما گرم بشه
موفق باشید