01-03-2013, 03:08 PM
نقل قول:'mahyarelc' pid='32990' dateline='1362101466'ممنون مهیار جان. فکر نمی کردم اینقدر خوب و با جزئیات راهنمایی کنی. واقعا دستت درد نکنه.
درود حامد جان، خیلی به فروم خوش اومدی
با توجه یه اینکه اینجا تاپیک امریکاست (و اطلاعات من در این زمینه هست) نظرمو میگم
شما در حال حاضر معدل بالایی نداری (دانشگاهتم شناخته شده نیست برای دانشگاههای امریکا)...ولی معدل 16 برا رشته شما نسبتا معدل خوبیه (کلا معدل هر چی بالاتر باشه بهتره...معدل لیسانس اهمیت زیادی داره در کل)...البته برای پذیرش دکترای مستقیم نقش معدل از قبل هم پررنگ تر میشه..پس پیشنهاد میکنم حتما به بالاتر از 16 فکر کنی
درمورد آیلتس هم با توجه به تجربه خودم گرفتن 7.5 یکم تلاش و زمان میخواد گرفتنش ...که البته امیدورم بگیری
نمره GRE بسیار با اهمیته برای امریکا...درصورتیکه میخوای دکترا مستقیم (یا مستر با فاند) بخونی گرفتن نمره بالا تو این مورد خیلی خیلی اهمیت پیدا میکنه
برای دکترای مستقیم اهمیت مقاله هم زیاده برای متقاعد کردن کمیته پزیرش و استاد، چون باید نشون بدی شاخه ریرسچ قوی داری برای دکترا
با توجه یه اینکه نمره زبان و مقاله ای در حال حاضر نداری، معدلت هم مشخص نیست نمیشه نظری در مورد شانس پذیرش داد
حالا موارد جانبی (باز هم بر مبنای اطلاعات خودم میگم):
1-کاردانی و دبیرستان اهمیت نداره
2- بستگی داره... بطور کلی بخوام بگم بله شانست از کساییکه IT خوندن پایینتر میاد(برحال یه سری درس هایی رو اونا پاس میکنن که شما نخوندی)...ولی ممکنه در شرایط خاصی و برای دکترا استادی تو این دوره دنبال کسی باشه که بیشتر گرایش نرم افزار داره، که حوب شانس شما بالاتر میره
3-مدارک بین المللی (و قابل قبول) شاید کمی در متقاعد کردن استاد کمک کنن (مثلا Cisco برای کسی که میخواد Network بخونه) ....ولی غیر بین المللی ارزش خاصی ندارن، فقط میتونی تو رزومت بیاری
4- کلا بحث عوض میشه
شما باید اول تصمیم بگیری که دنبال ارشد تو ایرانی یا خروج از کشور
کسی که ارشد تو ایران میخونه وقت بیشتری برای بهتر کردن رزومه داره برای گرفتن پذیرش دکترا...وفت بیشتری برای امتحانای زبان....واینکه قاعدتا شاخه ریسرچش باید قوی تر از کسی باشه که لیسانس گرفته...ولی خوب اگه کسی بتونه دکترا مستقیم بگیره در مقایسه از ارشد به دکترا به نظرم انتخاب بهتریه
برای اکثر این مواردی که ذکر کردی تاپیکهای مختلفی هست تو انجمن که میتونی بحث هاشون رو دنبال کنی
موفق باشی
با توجه به این که سه ترم و همچنین بیشتر واحدام باقی مونده، سعی می کنم معدل رو حداقل به بالای 16 برسونم. اگرچه یه کم دارم دیر می جنبم اما این حد اقل کاریه که می شه کرد. با این که دانشگاه ما سخت نمره می دن اما دور از دسترس نیست.
بعد از 6.5 گرفتنم تا الان زبان تدریس می کنم و 7.5 برام دور از دسترس نیست.
می مونه مقاله و GRE که باید روشون کار کنم.
بازم ممنون