28-08-2013, 11:55 AM
سلام بابک. ممنون بابت توضیحتون. قبول دارم رزومه طولانیه. در مورد اعتبار کنفرانس ها هم حق با شماست. ولی همین مقالات رو به کنفرانس های IEEE معتبر خارج از کشور فرستادم قبول شد ولی هزینه ثبت نامشون معمولا زیاده که از توانم خارج بود. در مورد مقالاتی که Submitted to هستند هم حق میدم به شما ولی وقتی موضوع رو با چندین مسئول کمیته پذیرش دانشگاه های آمریکا مطرح کردم و حتی در این مورد با یکیشون تلفنی صحبت کردم. کلیت نظرشون این بود که مثل چیزی که شما گفتید در مقالات کنفرانس submitted to نداشته باشید ولی در قست journal اشکال نداره. این مقالاتی که الان من submitted to گذاشتم تا یک ماه دیگه انشاالله جواب داوری شون میاد و انشالله برای آپلود کردن رزومه م تو مراحل اپلای دیگه accepted خواهند بود. این first draft هستش. ولی در کل حق باشماست. مرسی. در مورد رشته های major و minor خداییش یه مقدار فک کنم که درست نوشتم. خب نا سلامتی رشته مه ها . این روزها کاری ندارم به جز خواندن gre و تافل. ممنون میشم اگه لطف کنید نظرتون رو راجع به دیگر دانشگاه های لیست بنده بفرمایید. خیلی لطف میکنید. ممنون
(28-08-2013, 11:13 AM)'Babak' نوشته: اول یکی دو تا مطلب در مورد رزومه شما.
۱. رزومه شما خیلی طولانیه و این نکته منفی محسوب میشه. چون تعداد مقالاتتون زیاده میشه تخفیف داد و گفت به جای حداکثر ۲ صفحه، شما حداکثر ۳ صفحه رزومه داشته باش. البته راستش من خودم وقتی میبینم بعضی از افراد تعداد زیادی مقاله "submitted to" در قسمت پابلیکیشن آوردن یک کم بهم احساس «آب بستن» در رزومه دست میده، اما احتمالا این مساله شخصیه و شاید آوردن این مقالهها نکته منفی نباشه.
۲. رشتههایی که شما به عنوان Minor آوردید، رشته Minor نیستند، بلکه گرایش رشته اصلی شما هستند. به گرایش minor نمیگن.
در مورد شانس شما
معدلهای شما متوسط و شاید کمی زیر متوسطه. به خصوص معدل فوق شما یک مقدار پایینه. از نظر تعداد مقاله وضع شما خوبه، اما از نظر کیفیت کنفرانس یا ژورنالهایی که مقالههای شما چاپ شده، خیلی وضع خوبی ندارید. در نتیجه به نظر من روی GRE خیلی تمرکز کنید و سعی کنید که حتما نمره بالایی در GRE بیارید تا شانستون افزایش پیدا کنه.
من اگر جای شما بودم برای دانشگاههای خیلی تاپ مثل Berkeley و CMU و Northwestern و ... اقدام نمیکردم، مگر این که نمره فوقالعادهای در GRE بیارید.