28-01-2014, 04:14 PM
مرسی از نظرات و اطلاعاتتون، ممنون میشم اگر دانشگاههای مرتبط با رشته ام را هم مطرح کنید.(مهندسی شیمی گرایش فرایندهای نفت و گاز)
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
28-01-2014, 04:14 PM
مرسی از نظرات و اطلاعاتتون، ممنون میشم اگر دانشگاههای مرتبط با رشته ام را هم مطرح کنید.(مهندسی شیمی گرایش فرایندهای نفت و گاز)
maryam.h\ dateline='\'1390909466' نوشته: مرسی از نظرات و اطلاعاتتون، ممنون میشم اگر دانشگاههای مرتبط با رشته ام را هم مطرح کنید.(مهندسی شیمی گرایش فرایندهای نفت و گاز) دوست عزیز منظورتون رو دقیق متوجه نشدم:
خیلی از دانشگاههای امریکا و کانادا این رشته رو دارن یه توصیه میکنم برین سایت های دانشگاهها رو چک کنید از رنک های مختلف ببینید کدوم یکی ها به شرایط شما میخوره اونا رو در نظر بگیرید. از سایت usnews برای فهمیدن رنک استفاده کنید و خیلی از دانشگاههای خوب و متوسط و عالی رو میتونید اونجا سایتش رو بدست بیارید. شما شانس پذیرش و با کمی ریسک میشه گفت فاند رو هم دارید از رتبه های 100.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
31-01-2014, 07:16 PM
سلام. من میخوام برای امریکا اپلای کنم. رشتم صنایع غذایی و معدل کارشناسیم 14.82 و ارشدم هم 18.03 از دانشگاه صنعتی اصفهان هستش. یه مقاله ISI دارم نمره زبانم هم تافل 100 و GRE هم 500. میخوام یه دانشگاه خوب باشه ایا با این شرایط میتونم فول فاند بگیرم. متشکرم
31-01-2014, 08:56 PM
(31-01-2014, 07:16 PM)'ماریا' نوشته: سلام. من میخوام برای امریکا اپلای کنم. رشتم صنایع غذایی و معدل کارشناسیم 14.82 و ارشدم هم 18.03 از دانشگاه صنعتی اصفهان هستش. یه مقاله ISI دارم نمره زبانم هم تافل 100 و GRE هم 500. میخوام یه دانشگاه خوب باشه ایا با این شرایط میتونم فول فاند بگیرم. متشکرم سلام
چند نکته هست که احتمالا خود شما ازش مطلع هستید : 1- معدل لیسانس: که برای شما متاسفانه یکم پائینه(برای منم پائینه البته ) 2- معدل فوق لیسانس: برای شما عالیه .آفرین 3- نمره زبان(تافل/آیلتس): برای شما خوبه.بازم آفرین 4- نمره GRE: شما بر اساس سیستم قدیم نمره تون هستش و من نمیدونم معادل الانش چنده، اما این بدونید که بر اساس سیستم جدید بالاترین نمره 340 هست که معمولا کسی که بالای 320 میگیره یعنی نمره عالی گرفته... 5-مقاله: مقاله خارجی خوب داشتن یه امتیاز خیلی خوبه ، شما زمینه کاری شمارو معرفی میکنه و نشون میده چقد کارپژوهشیتون خوبه. شما مقاله خوب دارید اما اگه بازم سعی کنید داشته باشید که دیگه خیلی عالی میشه و شانستون بیشتر میشه 6- تماس با اساتید : شما ذکر نکردید که ایا مکاتبه کردید اصلا یا نه! چون خب تماس با اساتید مهمه بهرحال خب پس از این نکات خلاصه مطلب اینه که به جز معدل لیسانس که میشه اونو با نمره ی خوب جی آر ایی پوشش داد ، بقیه موارد نکته ی منفی ندارین و با یه نمره خوب جی آر ایی و احتمالا مقاله خوب بیشتر و تماس با اساتید میتونید به نتیجه مطلوب برسید و فاند هم بگیرید.البته همه ی موارد جای خودشون رو دارن و نمیشه نادیده شون گرفت...شما مکاتبه کنید با اساتید دانشگاه های مدنظرتون، و فقط هم به یه رنج خاصی از دانشگاه ها اکتفا نکنید ...به قول یکی از دوستان(Charming عزیز) که خیلی اطلاعات خوبی بابت پذیرش در اختیار دوستان میزاره، سعی کنید از رنج های مختلف انتخاب کنید دانشگاه هارو نه اینکه مثلا بگید فقط زیر 50 های امریکارو درخواست میدم و بقیه هیچ.. انشالله دوستان اطلاعات مفید بیشتری در اختیارتون قرار میدن به مرور موفق باشید وشاد گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
31-01-2014, 10:31 PM
(31-01-2014, 07:16 PM)'ماریا' نوشته: سلام. من میخوام برای امریکا اپلای کنم. رشتم صنایع غذایی و معدل کارشناسیم 14.82 و ارشدم هم 18.03 از دانشگاه صنعتی اصفهان هستش. یه مقاله ISI دارم نمره زبانم هم تافل 100 و GRE هم 500. میخوام یه دانشگاه خوب باشه ایا با این شرایط میتونم فول فاند بگیرم. متشکرم خوب چیزی واسه گفتن نموند مهناز جان همه چی رو گفتن فقط دو نکته مهم رو اشاره کنم:
تنها سد شما واسه گرفتن فاند همون معدل کم لیسانس هستش.نمیدونم منظورتون رشته تغذیه هست یا زیرشاخه کدوم رشته هستش صنایع غذایی ولی چون رشته خاصی هست و دوستان کمی هم اپلای میکنن واسه این جور رشته ها حداقل از نظر اماری بهتره اطلاعات رو از خود وبسایت دانشگاههای امریکا چک کنید و اگر اطلاعات خاصی گیر آوردید شیر کنید. به نظر من اگه بشه 1 یا حتی 2 مقاله دیگه بدید خیلی راحتتر میتونید فاند بگیرید البته بسته به شرایط. در ضمن منظورتون از نمره 500 دقیقا چی بود؟ فقط وربال منظورتون بود؟!!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
02-02-2014, 10:29 AM
[font]سلام دوستان[/font] [font]لطف می کنید اگه یه نظری هم در مورد شرایط من بدید[/font] [font]رشته برق - قدرت[/font] [font]لیسانس امیرکبیر: رشته برق - قدرت، 13.95[/font] [font]ارشد شریف: الکترونیک قدرت و ماشین، 17.23[/font] [font]تافل:103 ریدینگ 30 ، لیستنینگ 25، اسپیکینگ 23 ، رایتینگ 25[/font] [font]جی آر ای: کوانت 170، وربال 161، راتینگ 3.5[/font] [font]چهار مقاله کنفرانس IEEE که البته اسم اول نیستم رتبه ارشد 10 رتبه دکتری 7[/font] یک مقاله کنفرانس غیر IEEE که اسم اولم. [font]تو چند تا از آزمایشگاه های شریف کار کردم[/font]
[font]نورٍث کارولینا استیت، ویرجینیا تک، آریزونا استیت، نورٍث استرن، آیووا استیت، واشینگتن استیت، میسوری ساینس اند تکنولوژی، تگزاس دالاس، نبراسکا لینکلن، میشیگان تک[/font] [font]متاسفانه با هیچ استادی تا حالا تماس برقرار نکردم (یعنی کردم و اونا جواب ندادن!)[/font]
02-02-2014, 11:20 AM
دوست عزیز
نمی دونم اون دانشگاه هایی که لیست کردید رو اپلای کردید یا در نظر دارید اپلای کنید ولی با توجه به رزومه تون در مجموع شما شانستون خوبه و خوب البته اگه اون دانشگاه ها رو در نظر بگیریم همه شون یه جور تاپ 100 هستن به جز میشیگان تک...پس یه جورایی ممکنه کمیته ها دخیل باشن تا اساتید مگر اینکه پوزیشنی پیدا کنید با تاریخ های جدید در صفحاتشون. پس به نظرم اگر زمان براتون مهمه برای چند تا از دانشگاه اپلای کنید ببینید چی میشه چون نمیشه تا نهایت منتظر اساتید موند (02-02-2014, 10:29 AM)'alisaket' نوشته:
02-02-2014, 11:24 AM
(02-02-2014, 11:20 AM)'soilman' نوشته: دوست عزیز دوست عزیز من تمام این دانشگاه ها رو اپلای کردم. والا حقیقتش استرس دارم. از یه طرف هم دیگه نمیخوام پایینتر اپلای کنم. چون به نظرم 5 سال هدر کردن عمر واسه گرفتن یه مدرک از دانشگاهی که خیلی اعتبار نداره نمی ارزه.
حالا به نظرتون اگه کمیته دخیل باشه من رو انتخاب می کنن؟ راستش فقط یه استاد تو دالاس گفت اگه ادمیت شدی بهم خبر بده. و این که با توجه به این که نمره اسپیکینگم 23 شده به من TA میدن؟ مرسی
استرس بخشی از پروسه ی اپلای هست.چون الان هم منتظر نتایج هستید و متقاضی هم فقط منتظر جواب باشه و کار دیگه ای نداشته باشه استرس کاملا طبیعیه.الان تقریبا پروسه ی بررسی تازه شروع شده و خوب زمان می بره....
به نظرم شانستون بالاست و امیدتون رو سعی کنید نگاه دارید و در حین هفته های دیگه مثلا به همون استاد می تونید تماس بگیرید حالا با ای میل یا تلفن هر کدوم که خودتون راحت ترید.رزومه ی شما از جمله نمره ی تافلتون همانطور که گفتم خوبه و فقط معدل لیسانس شاید براشون سوال باشه ولی شما بعد از اون پیشرفت خودتون رو نشون دادید که می تونه بسیار قانع کننده باشه براشون در اینکه شما در دکترا هم همین روند رو خواهید داشت... (02-02-2014, 11:24 AM)'alisaket' نوشته:
03-02-2014, 12:58 PM
(02-02-2014, 11:24 AM)'alisaket' نوشته: به نظر من هم شما اشنس خوبی دارید، چون نمره GRE خیلی خوبی دارید، همچنین معدل کارشناسی ارشدتون بالاست و مقاله هم دارید و از دانشگاههای خیلی خوب ایران هم فارغالتحصیل شدهاید. تنها ضعف شما معدل لیسانس هست که تا حد خوبی با نمره GRE و مقاله و غیره جبران کردید.
در مورد TA هم جای نگرانی نیست. اول این که نمره ۲۳ اون قدرها هم نمره بدی نیست، بعد هم این که دانشگاه ممکنه از ترم اول به شما TA نده و ازتون بخوان که امتحان speaking در داخل دانشگاه بدید و نمره مورد نیاز رو بیارید، بعد TA بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|