17-04-2014, 04:46 PM
(17-04-2014, 04:11 PM)'maral yousefi' نوشته: خیلی ممنونم از اینکه به سوالم جواب دادین.
با این توضیحاتی که شما دادین من یه سوال برام پیش اومد. از اونجایی که دانشگاه های کانادا خیلی بیشتر به معدل اهمیت میدن و جی آر ای هم نمی خوان، پس پروسه پذیرش گرفتن از دانشگاه های کانادا سریع تر و کمی آسان تر از امریکاست؟ ( با توجه به شرایط من شما چی پیشنهاد می کنید؟)
راستش به دلیل یک سری مشکلات من حداکثر تا زمستان 93 باید برم.به همین دلیل علیرغم میلم، خیلی به دانشگاه های تاپ فکر نمی کنم. من دنبال گرفتن پذیرش با فاند از یه دانشگاه متوسط هستم. البته معلومه که امریکارو ترجیح میدم، ولی به خاطر مشکلاتی که دارم خیلی مستأصل شده ام و نمی تونم تصمیم بگیرم. خیلی فرصت کمی دارم امیدوارم شما با توجه به تجربیات زیادتون راهنماییم کنید.باز هم ممنون از پاسخگویی سریعتون.
لزوما نمیشه گفت که پذیرش گرفتن از کانادا آسون تره. چون آمریکا تعداد دانشگاه و بالطبع امکان های بیشتری برا فاند گرفتن داره. من پیشنهاد می کنم شما امتحان زبانتو بده و رزومه تو جمع و جور کن بعد برا کانادا اپلای کن اگر همین امسال تونستی پذیرش بگیری فبها اگر نه، برا افزایش شانست GRE هم بده تا سال دیگه بتونی آمریکا هم اپلای کنی. اگر هم تونستی که هر دو امتحان رو امسال جمع کنی که دیگه برا هردو می تونی اپلای کنی البته با توجه به اینکه میگین زبانتون خوبه میگم.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا