28-08-2014, 06:09 AM
(27-08-2014, 11:32 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام دوستان یه چیزی ذهن منو درگیر کرده چند وقته دانشگاه The city college of new york میخوام برای biomedical engineering اقدام کنم در سایت دانشگاه که نگاه کنید میبینید خیلی از پیشنیازهاش نمره مینیممش خیلی پایینه مثلا تافل 74 یا جی ار ای 1000 که ب راحتی میشه این نمراتو اوورد سوالم اینه که درصد پذیرش این دانشگاه نزدیک 40% چرا؟ کسی اپلای نمیکنه اینجا که انقد کمه یا کسیو قبول نمیکنند؟ با این پیش نیاز ها که اوتو ماتیک مورد 2 حذف میشه!!!!!! پس مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید من حتما باید این دانشگاه اپلای کنم به دلایلی.
درود
به نظرم شانس پذیرش ۴۰٪ که شما میگید شانس کمی نیست! ولی کلا اینو توجه داشته باشید که همیشه کل کسانیکه برای یک دانشگاه اپلای میکنن تمامی requirement ها رو ندارن پس خودبخود تعدادی حذف میشن. از طرف دیگه داشتن مینیمم requirement ها هم نمیتونه الزاما منجر به پذیرش بشه. این فقط معیاری هست که applicant ها رو بررسی کنن. بعد شرایط هر کسی بهتر باشه میگیرنش.
موفق باشید
به نظرم شانس پذیرش ۴۰٪ که شما میگید شانس کمی نیست! ولی کلا اینو توجه داشته باشید که همیشه کل کسانیکه برای یک دانشگاه اپلای میکنن تمامی requirement ها رو ندارن پس خودبخود تعدادی حذف میشن. از طرف دیگه داشتن مینیمم requirement ها هم نمیتونه الزاما منجر به پذیرش بشه. این فقط معیاری هست که applicant ها رو بررسی کنن. بعد شرایط هر کسی بهتر باشه میگیرنش.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge