11-04-2013, 12:51 PM
(11-04-2013, 08:01 AM)'dariush66' نوشته: سلام من یه سوال دارم ممنون می شم کمکم کنین ... قبلا شنیده بودم که دانشجو کارشناسی ترم 14 سنواتی (که سنوات از نظام وظیفه گرفته ) می تونه پول بزاره (15 تومن) و خروج کنه و مشکلی نیست اما دیروز از دانشگاه از قسمت مشمولین سوال کردم گفت که فقط توی 12 ترم دانشگاه آزاد نامه برای نظام وظیفه می ده بعدش نمی ده ... می خواستم بپرسم که این درسته طرف راست گفته ؟ خیلی ممنون
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، از سال 1390، نظام وظیفه برای دانشجویانی که تعداد سنواتشون بیش از سنوات مجاز تعیین شده در هر مقطع تحصیلی است، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد. از اونجا که قوانین نظام وظیفه دائما در حال تغییر است، برای اطمینان از این موضوع پیشنهاد میکنم که سوالتون رو با مرکز مشاوره نظام وظیفه هم در میان بگذارید و پاسخش رو برای استفاده دوستان در آینده، در اینجا مطرح کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.