19-06-2013, 11:19 PM
(19-06-2013, 06:37 PM)'reza_17173' نوشته: سلام. دوستان من 29 شهریور پارسال در مقطع مهندسی فارغ التحصیل شدم(البته با سنوات). بعد اینو می دونم که تا یک سال وقت دام که دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم یعنی تا 29 شهریور امسال, درسته؟
ولی امروز که به نظام وظیفه مراجعه کردم که از این قضیه مطمئن شم, اون شخصی که اونجا بود گفت که باید تا 1 شهریور دفترچمو پست کنم. بعد من هر چی بهش گفتم که من تا 29ام وقت دارم که یک سالم تموم شه, اون هی می گفت خب به من چه بزار آخر شهریور پست کن ولی تا 1 شهریور باید پست کنی! خلاصه بهم جواب درست نداد. حالا علت اینکه من می خوام بزارم روزای آخر دفترچه رو پست کنم اینه که شهریور نتایج ارشد رو می زنن و می خوام ببینم اگه قبول شده باشم دیگه دفترچه رو پست نکنم.
حالا 2 تا سوال دارم. اول اینکه اگه مثلا" 1 شهریور دفترچه رو پست کنم و بعدش ارشد قبول شم می دونم که دیگه نیاز نیست تا بعد از اتمام ارشد برم خدمت. ولی با توجه به اینکه قبل از ثبت نام ارشد دفترچه رو پست کردم آیا به محض اینکه ارشدم تموم شد بعدش باید برم خدمت؟ یا باز هم بعدش یک سال دیگر وقت خواهم داشت؟!)آخه حتما یک سال دیگه هم وقت می خوام بعد از اتمام ارشدم چون احتمالا بعدش می خوام اقدام کنم واسه Phd خارج)
دوم اینکه کلا با توجه به اینکه من 29 شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم و همین تاریخ هم در نظام وظیفه ثبت شده, تا کی وقت دارم که دفترچه رو پست کنم؟
ممنون
1- اگر تاریخ نامه فارغ التحصیلی شما 29 شهریور 1391 باشه، شما تا 29 شهریور 1392 فرصت داری برای ارسال مدارک از طریق پلیس +10 و ملاک نظام وظیفه هم، تاریخ تحویل مدارک به پلیس +10 است.
2- شما اگر الان دفترچه رو ارسال کنی، بعد ارشد قبول بشی، از خدمت ترخیص خواهی شد، بعد از فارغ التحصیلی باید تشریف ببرید سربازی و خبری از اون فرجه 1 ساله بعد از اتمام تحصیل، نخواهد بود.
2- شما اگر الان دفترچه رو ارسال کنی، بعد ارشد قبول بشی، از خدمت ترخیص خواهی شد، بعد از فارغ التحصیلی باید تشریف ببرید سربازی و خبری از اون فرجه 1 ساله بعد از اتمام تحصیل، نخواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.