12-07-2013, 05:18 AM
ضمن تایید فرمایشات Mami عزیز، این را هم اضافه کنم که اسم این قانون "اعاده به تحصیل " است . در جستجو و ... این اسم خیلی به کار می آید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
شرایط و موارد خاص صدور معافیت تحصیلی
|
12-07-2013, 05:18 AM
ضمن تایید فرمایشات Mami عزیز، این را هم اضافه کنم که اسم این قانون "اعاده به تحصیل " است . در جستجو و ... این اسم خیلی به کار می آید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
16-07-2013, 12:59 AM
سلام.این موضوع خیلی واسم مهمه پس لطفا هر چی اطلاعات داری دریغ نکن.من دانشجوی کارشناسی تو غیر انتفاعیم.طبق قانون جدید نظام وظیفه میتونم انصراف بدم و تا یه سال بعد انصراف حق دارم دانشگاه قبول شم.تو دفترچه انتخاب رشته پذیرش بدون کنکور غیر انتفاعی و پیام نور سنجش که واسه نوبت دوم 91 این قانون ذکر شده.ولی تو دفترچه کنکور 92 ذکر نشده.از سازمان سنجش پرسیدم میگه این قانون واسه پذیرش بدون کنکوره و دانشجو انصرافی فقط با داشتن کارت پایان خدمت میتونه کنکور شرکت کنه.میگن ما تابع نظام وظیفه نیستیم و اسه خودمون قانون داریم. اگه شما چیز دیگه ای میدونی منو راهنمایی کن !
20-07-2013, 04:37 PM
سلام
خسته نباشید بنده در حال حاضر دانشجوی ارشد دانشگاه آزادهستم اگر شهریور 92 انصراف دهم و اسفند 92 نیز برم خدمت ، اگه مهر 93 در دانشگاه دولتی در مقطع ارشد قبول بشم ، میتونم برم؟ آیا معافیت تحصیلی برام صادر خواهد شد؟ (20-07-2013, 04:37 PM)'bamdad' نوشته: سلام درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
خواهشی که دارم اینه که قبل از ارسال سوال جدید، لطفا ارسال های پیشین رو مطالعه بفرمائید. همونجوری که در اینجا هم به صورت ضمنی اشاره شده، شما میتونید شهریور 92 انصراف از تحصیل بدهید، یکسال فرجه خواهید داشت که مدارکتون رو از طریق پلیس +10، برای اعزام به خدمت ارسال کنید و اگر در مهر 93 در دانشگاه قبول بشید، میتونید از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدهید. فقط توجه داشته باشید که از قانون انصراف از یک مقطع (در مورد شما، ارشد) و تحصیل مجدد در همون مقطع (مجددا ارشد) در کل دوران تحصیل (دیپلم تا دکتری) فقط و فقط یکبار میتونید استفاده کنید، ضمن اینکه فاصله بین انصراف از تحصیل و شروع مجدد تحصیل در همون مقطع نباید، بیشتر از یکسال باشه. موفق باشید The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
20-07-2013, 04:47 PM
(20-07-2013, 04:44 PM)'MaMi' نوشته: ممنون
اگه نباید بیشتر از یکسال باشه که اینجوری 1 سال بیشتر میشه.درسته؟! یا چون رفتم خدمت دیگه اون 1 سال لحاظ نمیشه؟
دوستان کسی میدونه امکان تمدید سنوات کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بعد از ترم شش هست؟به چه صورت؟
18-08-2013, 04:21 PM
با سلام
من دانشجوی روزانه مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری (دولتی) هستم ایا میتونم برای کنکور ارشد 93 ثبت نام و پذیرش بشم (دوره روزانه) و بعد از انصراف از رشته جاری شهریور 93 در دانشگاه ثبت نام کنم؟توی دفترچه سال 92 تا اونجا که متوجه شدم نمیشه ایا اینطور هست؟ با تشکر
22-11-2013, 11:50 AM
سلام،
پست های قبلی رو خوندم و گفته شده که باید واسه ارشد مجدد باید انصراف بدم و حداکثر تا یکسال اون یکی رو شروع کنم. میخواستم بدونم هیچ راهی نیست که بعد تموم شدن ارشد یکبار دیگه ارشد بخونم بدون سربازی رفتن؟ هیچ قانون تازه ای تصویب نشده؟ Do not predict the future, try to shape the future
22-11-2013, 07:58 PM
(22-11-2013, 11:50 AM)'nanock' نوشته: سلام، خیر، طبق قوانین نظام وظیفه، برای هر مقطع تحصیلی، تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر میشه، یعنی شما نمیتونی یکبار ارشد بخونی، فارغ التحصیل بشی و بعد دوباره ارشد بخونی و از معافیت تحصیلی استفاده کنی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
24-12-2013, 09:29 PM
سلام
من دانشجوی ترم 5 مترجمی زبان هستم و درصدد اخذ پذیرش برای رشته دندانپزشکی در یکی از کشورهای خارجی را هستم میخواستم بدونم که دوباره باید اقدام کنم برای معافیت تحصیلی یا همون گواهی اشتغال تحصیل کافیه برای صدور گذرنامه؟ |
|