19-09-2015, 10:27 PM
سلام من فارغ التحصيل برق الكترونيك هستم. با معدل ١٤دانشگاه ازاد ميخواستم ببينم بنظرتون كدوم دانشگاه بهم پذيرش ميدن كه شهريه ى كمى داشته باشه؟ايا امكانش هس بورس شم؟
شرط معدل برای پذیرش از دانشگاه های کانادا
|
19-09-2015, 10:27 PM
سلام من فارغ التحصيل برق الكترونيك هستم. با معدل ١٤دانشگاه ازاد ميخواستم ببينم بنظرتون كدوم دانشگاه بهم پذيرش ميدن كه شهريه ى كمى داشته باشه؟ايا امكانش هس بورس شم؟
20-09-2015, 10:08 AM
(19-09-2015, 10:27 PM)مهمان نوشته: سلام من فارغ التحصيل برق الكترونيك هستم. با معدل ١٤دانشگاه ازاد ميخواستم ببينم بنظرتون كدوم دانشگاه بهم پذيرش ميدن كه شهريه ى كمى داشته باشه؟ايا امكانش هس بورس شم؟ لطفاً سوال خودتون رو با جزئیات بیشتر بر حسب نیازتون در یکی از این دو تاپیک، شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد و شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی، مطرح کنید. هر چه اطلاعات بیشتری از وضعیت تحصیلی خودتون (رشته و دانشگاه، معدل هر مقطع، نمره زبان و ...) به اشتراک بگذارید راهنمایی جزئی تری میتوان داشت. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
30-10-2015, 01:21 PM
سلام
لیسانس ادبیات انگلیسی با معدل 18دارم و چهار سال سابقه ی کار تدریس زبان میخواستم ببینم برای ارشد میتونم تو یکی از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم ادامه تحصیل بدم؟ ایا میتونم اونجا هم کار کنم؟
30-10-2015, 08:55 PM
(30-10-2015, 01:21 PM)مهمان نوشته: سلام سلام معدل مناسبی دارید و البته اگر از یک دانشگاه معتبر هم کسب شده باشه شما رو در وضعیت بهتری قرار میده... اصولا در رشته های humanity، کمک هزینه های تحصیلی (مخصوصا برای M.Sc. و علی الخصوص دانشجویان international) بسیار محدود هستند... اینکه به شما fund تعلق بگیره دور از ذهن نیست... ولی full-fund چیزی هست که باید خودتون رو برای شرایطی که بهتون تعلق نگیره آماده بفرمایید... اگر منظورتون از کار، در حین تحصیل هست، معمولا حجم کاری شما در دانشگاه به حدی زیاد هست که فرصت و انرژی برای کار ثانویه رو ازتون خواهد گرفت... اگر منظورتون بعد از تحصیل هست، تقریبا قریب به اتفاق فارق التحصیلان international تونسته ان براساس فاکتور "سواد و دانش و تلاش" خودشون بعد از تحصیل جذب بازار کار این کشور بشن... بعید می دونم شما از این قانون مستثنی باشید... براتون آرزوی موفقیت دارم
17-11-2015, 06:39 PM
(17-11-2015, 04:11 PM)مهمان نوشته: ببخشید معدل 14/80 شامل 3 میشه سلام معدل در کانادا براساس معیار های مختلفی محاسبه میشه... باید ببینید که کدوم معبار مورد قبول دانشگاه مقصدتون هست... ولی خیلی rough و صرفا برای گزارش از سمت خودتون می تونید معدل رو ببرید به مقیاس 4... معدل شما میشه: 3.0 براتون آرزوی موفقیت دارم
06-01-2016, 07:44 PM
دوستان من از یک استادی جواب بله گرفتم.ایشون برای مستر من سال اول پارشال قرار بده و برای سال دوم فول فاند(اگه منابعش جور بشه).
مشکل من اینکه تافلم 78 شده و اونجا 80 می خوان. البته من بطور واضح تو رزومم نمرش رو نوشته بودم و بعید می دونم استاد ندیده باشه . حالا به نظر شما استاد می تونه کاری کنه دانشگاه این رو ندید بگیره؟ (راستی در اپلیکیشن پرسیده که آیا استادی حاضر شده استاد شما باشه و اسم اون چیه)
06-01-2016, 08:05 PM
(06-01-2016, 07:44 PM)zahmat نوشته: دوستان من از یک استادی جواب بله گرفتم.ایشون برای مستر من سال اول پارشال قرار بده و برای سال دوم فول فاند(اگه منابعش جور بشه). سلام دو رویکرد کلی در این زمینه بین دانشگاه های کانادا وجود داره... در دست اول، پیش از اینکه application هر applicant ی در اختیار اساتید قرار بگیره، اول filtering ابتدایی دانشگاه روی رزومه اعمال میشه... و کسانی که minimum های دانشگاه رو نداشته باشند به کل حذف خواهند شد... در دسته دوم نظر مثبت استاد به منزله تایید نهایی هست... بدون اینکه فاکتورهای applicant از دید دانشگاه بررسی بشن... دسته اول بسیار شایع تر هستند... بنابراین توصیه من به شما این هست که در مورد نمره TOEFL تون به صراحتا از استاد سوال کنید و در مورد لزوم تجدید نمره تعیین تکلیف کنید... چرا که اگر دانشگاه مورد نظر از دسته اول باشه، حتی با تایید استاد هم احتمال reject شما کم نیست... براتون آرزوی موفقیت دارم
03-10-2016, 03:23 PM
با سلام خدمت دوستان یکی از شرایط پذیرش از دانشگاه های کانادا شرط معدل است که داشتن حداقل معدل 14 برای مقاطع دانشگاهی لیساتس و فوق لیسانس را شامل میشود.
03-10-2016, 06:48 PM
(03-10-2016, 03:23 PM)sabagh91 نوشته: با سلام خدمت دوستان یکی از شرایط پذیرش از دانشگاه های کانادا شرط معدل است که داشتن حداقل معدل 14 برای مقاطع دانشگاهی لیساتس و فوق لیسانس را شامل میشود. همه ي دانشكاه هاي كانادا همين شرط رو دارن؟ |
|