05-09-2013, 02:28 AM
(05-09-2013, 12:26 AM)'mr.h.gm' نوشته: سایمون عزیز من 4 سال وقت دارم
تصمیم اینه 2 سال یکی از این کتاب های عمومی رو کاملا مسلط بشم و بعدش 6 ماه اختصاصی روی تافل وقت بزارم و بعدش یک سال و نیم برای GRE.
در واقع شما اینطور در نظر بگیر که تا تافلم 2 سال و نیم وقت دارم.
2 سال عمومی 6 ماه اختصاصی.
خوب مثل اینکه Top Notch کتاب خوبیه تعریفشو زیاد شنیدم.
اما میشه تقسیم بندیشو توضیح بدید ؟
مثلا توتال 6 تا کتابه از Starter شروع می شه تا جلد ششم که Advanced باشه و اگه تا آخر Advanced تموم کنید واقعا پایه ی خیلی قوی خواهید داشت به علاوه Speaking و Listening خیلی خوب اما لهجش بریتیشه :|
فکر می کنم تاپ تاچ کلا 3 تا کتاب باشه آره ؟
چند تا Recording داره ؟
مثلا توتال هر کتابش 150 تا داره ...
Topnotch اديشن جديد كمي از نظر نرمافزاري تغيير كرده. نتونستم قفلشو بشكنم خيلي روش كار شده ظاهرا. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]كل كتاب با فرآيند جالي تو سي ديه. اگر سي دي گيرت بياد لازم نيست براي هر جلد12-13 تومن بدي. خصوصا اگر همش پاي سيستمي. فقط ميدونم ;كتاب كار رو آوردن داخل كتاب اصلي. مثلا استارتر شده A و B كه هر كدوم 7 تا درسه.
Fundamental 1 A
Fundamental 1 B
Top notch 1 A
Topnotch 1 B
Top notch 2 A
Top notch 2 B
Top notch 3 A
Top notch 3 B
Summit 1 A
Summit 1B
Summit 2A
Summit 2B
قبلا هر دوتا يك كتاب بوده. سي دي ها كامل كتاب رو با طراحي عالي و حتي تمرينهاي اضافي پوشش ميدن. قبلا سي دي كتابش رو آموزشگاه ها به بچه ها نميدادن. رو كتابم نبود. مجبور بودن تو كلاس گوش كنن. فقط براي 2 سال كمه. به نظرم شما 6 ماههي دوم سال دوم لانگمن تافل رو بگير بخون. تو اين 1.5 سال قبلم كه داري اينا رو ميخوني كتاب لغت 504 و 400 رو خودت بخون.اينجوري خيلي جلو ميوفتي.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
Fundamental 1 A
Fundamental 1 B
Top notch 1 A
Topnotch 1 B
Top notch 2 A
Top notch 2 B
Top notch 3 A
Top notch 3 B
Summit 1 A
Summit 1B
Summit 2A
Summit 2B
قبلا هر دوتا يك كتاب بوده. سي دي ها كامل كتاب رو با طراحي عالي و حتي تمرينهاي اضافي پوشش ميدن. قبلا سي دي كتابش رو آموزشگاه ها به بچه ها نميدادن. رو كتابم نبود. مجبور بودن تو كلاس گوش كنن. فقط براي 2 سال كمه. به نظرم شما 6 ماههي دوم سال دوم لانگمن تافل رو بگير بخون. تو اين 1.5 سال قبلم كه داري اينا رو ميخوني كتاب لغت 504 و 400 رو خودت بخون.اينجوري خيلي جلو ميوفتي.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull