15-01-2014, 01:58 PM
والا من سایتشون رو دیدم و تعجب می کنم چطور شما متوجه متقلب بودنشون نشدین!! 1-جملاتی که در صفحه اصلی برای تشویق به اپلای نوشته شده خیلی داغون و تجاری و شک برانگیزن!! معلومه میخوان پول بگیرن و کلاه بذارن،[img]images/smilies/confused.gif[/img]توصیه می کنم دوستان بخونن یکبار 2-در how to apply به حدی ساده و خلاصه نوشته که بازم تابلو در تابلو هست کلاه بردارن البته به نظر من! بابا دو تا سایت واقعی رو بگردین میبینید که چقدر سایتشون پیچیده هست و بعضا آدم بیخیال میشه از اون فاندشون[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] حتی سایت خود دانشگاه ها رو ببینید آدم حوصلش سر میره.یا مثلا سایت daad.de رو ببینید.کلللللی زمان باید بذاری بخونی سایت رو دقیقا ریزه کاری ها رو متوجه بشی. این خیلی خنده داره به نظرم. 3-بخش scholorships هم دیگه نگو!! معمولا به ترتیب حروف الفبا رعایت میشه و جالبه اینها چون ایرانی هستند به واسطه انعکاس شرطی و به طور ناخودآگاه در هر سه نوع بورسیه خودشون ایران رو اول زدن که ایرانی ها فوری گول بخورن[img]images/smilies/cool.gif[/img] دیگه بقیه رو ندیدم.
بازم میگم چون من دارم میبینم سایتهای واقعی چجوری طراحی شدن می گم اینها خیلیییی مشکوکن.
بازم میگم چون من دارم میبینم سایتهای واقعی چجوری طراحی شدن می گم اینها خیلیییی مشکوکن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم