30-11-2013, 02:33 PM
[font]پرداخت های کمتر از 51 دلار : هر دلار حدود 150 تومان بیشتر از نرخ حواله + 7000 تومان کارمزد[/font][font]پرداخت های 51 تا 100 دلار : [/font] [font] هر دلار حدود 130 تومان بیشتر از نرخ حواله[/font][font] + 8000 تومان کارمزد[/font][font]پرداخت های 101 تا 300 دلار : [/font] [font] هر دلار حدود 120 تومان بیشتر از نرخ حوال
این شرکت زمانی برای صدور کارت ویزاکارت و ...مناسب بود ولی فکر نیکنم دوستان زیاد باهاش کار کرده باشن و امروزه ظاهرا زیاد مشتری ندراه
تصمیم با خودتونه ولی یادتون نره به خاطر 5 تومن به دردسر نیفتین.
به سایت هم که برید میگه قیمت ها به روز نیست اول فرم پر کن بعد قیمت میگیم...
پ.ن: سعی کنید از شرکتی استفاده کنید که مشتری زیاد داره و صد البته کارتون رو سریع راه بندازه.
مثلا مرکز نیلوفر تو شهر ما هست یه بار زنگ زدم گفتم حضوری میخوام بیام گفتن چی؟ برو بابا...
منم گفتم رفتم بابا[/font]
این شرکت زمانی برای صدور کارت ویزاکارت و ...مناسب بود ولی فکر نیکنم دوستان زیاد باهاش کار کرده باشن و امروزه ظاهرا زیاد مشتری ندراه
تصمیم با خودتونه ولی یادتون نره به خاطر 5 تومن به دردسر نیفتین.
به سایت هم که برید میگه قیمت ها به روز نیست اول فرم پر کن بعد قیمت میگیم...
پ.ن: سعی کنید از شرکتی استفاده کنید که مشتری زیاد داره و صد البته کارتون رو سریع راه بندازه.
مثلا مرکز نیلوفر تو شهر ما هست یه بار زنگ زدم گفتم حضوری میخوام بیام گفتن چی؟ برو بابا...
منم گفتم رفتم بابا[/font]
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.