15-08-2015, 03:45 AM
معمولا شغل هایی که نیازمند مدرک کارشناسی باشند در کانادا دارای درآمد ساعتی در حدود 25-20 دلار هستند و در هر حال از حداقل حقوق 12 دلار در ساعتی که شغل های جنرال دارند بیشتر هست. منتهی اینکه کار پیدا کنید دیگه به میزان توانمندی هاتون و میزان جستجو و داشتن رابط و موارد مرتبط که در همه جای دنیا برای پیدا کردن کار نیازه، بستگی خواهد داشت.
به غیر از دارالترجمه ها که عمده مترجمان در اونها فعال هستند، سازمان هایی مثل دادگاه ها و امورخارجه و موارد مشابه هم معمولا نیاز به مترجم رسمی دارند. اگر به دفاتر مترجمان رسمی سر بزنید احتمالش هست که بتونید به صورت غیر رسمی و با قیمت های کمتر باهاشون کار کنید تا خودتون هم به تدریج کارهای عضویت تون به نتیجه برسه.
به غیر از دارالترجمه ها که عمده مترجمان در اونها فعال هستند، سازمان هایی مثل دادگاه ها و امورخارجه و موارد مشابه هم معمولا نیاز به مترجم رسمی دارند. اگر به دفاتر مترجمان رسمی سر بزنید احتمالش هست که بتونید به صورت غیر رسمی و با قیمت های کمتر باهاشون کار کنید تا خودتون هم به تدریج کارهای عضویت تون به نتیجه برسه.
(03-08-2015, 04:31 PM)Mina_daisy نوشته: سلام. سوال من اینه که آیا بازار کار برای مترجمانی که مدارک مربوطه را میگیرند خوبه؟ بازار تارگت دارالترجمه ها هستند؟ اوضاع حقوق تو این کار چطوره؟
(14-08-2015, 01:45 PM)fanus نوشته: سلام. در مورد میزان حقوق مرتبط با رشته مترجمی در کانادا اگه ممکنه اطلاعاتی به ما بدین . در ضمن رشته من مترجمی زبان انگلیسی هست. من تو کنکور ارشد مترجمی شرکت کردم و رتبم 46 شد. آیا بعداز اینکه فوق لیسانس مترجمی را گرفتم برام تو کانادا کار پیدا میشه؟
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -