(15-12-2011, 01:03 AM)m.arash نوشته: درودضمن تایید صحبت های آرش جان، به بنده ثابت شده پروسه کلیرینس کاملا دست آفیسر مصاحبه کننده شماست و در واقع سفارتی که شما برای کیس خودتون انتخاب می کنید...نظر بنده ارزیابی شرایط تمام سفارت ها و انتخاب بهترین گزینه هست...
قاعدتا باید چک بشه. در واقع اگر افیسر تشخیص بده زمینه کاری شما خطرناک هست باید تمام مواردی که نشون دهنده علاقه های شما در ارتباط با زمینه های تحقیقاتی هست رو چک کنه و بررسی مقالات هم رایج هست و حتی لایه جداگانه ای برای این کار ایجاد شده که فقط با دادن اسم و مشخصات شما تمام مقالات شما قابل رویت هست و افیسر می تونه بررسی کنه. اما تجربه نشون داده که همه افیسر ها این کار رو نمی کنند!
به نظر من مشکل زمانی جدی میشه که شما گرایش حساسی رو واسه ادامه تحصیل در نظر داشته باشید.
اگر مقاله ای هم بخواد چک بشه معمولا مقدمه خونده میشه!
به هر حال امیدوارم که مشکلی به وجود نیاد و امیدوارم گرایشی که انتخاب می کنید حساس نباشه. (سفارت دبی رو هم پیشنهاد می کنم از انتخاب هاتون بذارید کنار, افیسر هاش خیلی دقیق عمل می کنند!)
به طور مثال چند تا از بچه ها که دبی رفته بودند برای مصاحبه...ازشون خواسته شد که دوباره برای مصاحبه بروند و افیسر در یک کافی شاپ نزدیک سفارت باهاشون قرار گذاشته بوده و در مورد مقاله هاشون باهاشون صحبت کرده بوده...حتی در چند مورد از مقالاتی نام برده بوده که توی رزومشون هم ذکر نکرده بودند.....به هر حال همان طور که آرش جانم گفتند کاملا به دید آفیسر این قضیه ربط داره و بعید میدونم به خاطر یک کلمه در مقالتون کلیرینستون طولانی بشه..و بیشتر به کلیت مقاله نگاه میکنند در صورتی که دقیق بشن...
جدیدا یکی از دوستان بنده که از سفارت ازبکستان ریجیکت شده بوده...در عرض 16 روز از سفارت آنکارا کلیر شد...که یک آمار فوق العاده بود...
به هر حال به نظر من باتوجه به دید خاص دولت آمریکا به دانشجویان ایرانی به زودی پروسه طولانی کلیرینس که قبلا شاهد آن در مورد هموطنانمون بودیم به فراموشی سپرده خواهد شاید یا موردهای خیلی اندکی رو خواهیم دید در این زمینه....