06-09-2013, 06:30 PM
درود دوسته عزیز
گوشت خوک برای این برای بدن انسان مضر یک: خونش جهنده است -دو خیلی ببخشید از مدفوع خودش تغذیه میکنه و همان طور که میدونید هزاران انگل دارن حیواناتی که گوشت خوار هستند-بنابراین اسلام گفته برای بدن بده چه برسه اینکه از مدفوع خودش هم تغذیه کنه
بنابراین کسانی که این نوع گوشت هارو مصرف میکنن در کنارش الکل هم مصرف میکنن برای کشتن انگل ها و اینطوری جلوگیری میکنن از مریض شدنشان-گوشت گراز هم همین طوره-حتی تو ایران ام که شکار میکنن در کنارش حتما الکل میذارن البته الکل که میگم منظورم مشروبات الکلی هست
آمریکا هم راه حلی برای این مساله پیدا نکرده و تنها راه حل خوردن مشروبات الکلی است که اون هم در اسلام به دلایلی حرام است
موفق باشید
گوشت خوک برای این برای بدن انسان مضر یک: خونش جهنده است -دو خیلی ببخشید از مدفوع خودش تغذیه میکنه و همان طور که میدونید هزاران انگل دارن حیواناتی که گوشت خوار هستند-بنابراین اسلام گفته برای بدن بده چه برسه اینکه از مدفوع خودش هم تغذیه کنه
بنابراین کسانی که این نوع گوشت هارو مصرف میکنن در کنارش الکل هم مصرف میکنن برای کشتن انگل ها و اینطوری جلوگیری میکنن از مریض شدنشان-گوشت گراز هم همین طوره-حتی تو ایران ام که شکار میکنن در کنارش حتما الکل میذارن البته الکل که میگم منظورم مشروبات الکلی هست
آمریکا هم راه حلی برای این مساله پیدا نکرده و تنها راه حل خوردن مشروبات الکلی است که اون هم در اسلام به دلایلی حرام است
موفق باشید
(06-09-2013, 05:23 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان مسئله ای که امروز ذهنمو درگیر کرد میخام از شما بپرسم؟
میخام راجع به گوشت خوک سوالی رو بپرسم.امروز راجع بهش سرچی کردم که چرا اسلام اون رو حروم کرده و حتی قرآن هم بهش اشاره کرده ولی من از جنبه علمی که اسلام اون رو مضر دونسته میخام وارد بشم چرا که بحث دینی نیست و فقط از جنبه علمی.
من دکتر،دامپزشک نیستم که بتونم راجع به مسایل علمیش نظر بدم برای همین با فرض درست بودن جنبه علمی مضر بودن گوشت خوک،چرا کشور امریکا با این تکنولوژی و پیشرفت علمی و صنعتی در بیشتر غذاها ازش استفاده میکنه؟
آیا این مشکلات علمی رو رفع کردن یا نه؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است