06-09-2013, 08:20 PM
(06-09-2013, 05:23 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان مسئله ای که امروز ذهنمو درگیر کرد میخام از شما بپرسم؟
میخام راجع به گوشت خوک سوالی رو بپرسم.امروز راجع بهش سرچی کردم که چرا اسلام اون رو حروم کرده و حتی قرآن هم بهش اشاره کرده ولی من از جنبه علمی که اسلام اون رو مضر دونسته میخام وارد بشم چرا که بحث دینی نیست و فقط از جنبه علمی.
من دکتر،دامپزشک نیستم که بتونم راجع به مسایل علمیش نظر بدم برای همین با فرض درست بودن جنبه علمی مضر بودن گوشت خوک،چرا کشور امریکا با این تکنولوژی و پیشرفت علمی و صنعتی در بیشتر غذاها ازش استفاده میکنه؟
آیا این مشکلات علمی رو رفع کردن یا نه؟
انگل های فراوان گوشت خوک مشکل اصلیش هست ولی با رعایت بهداشت (دادن غذای مناسب، شستن دست پس از کار با گوشت خام) و پختن صحیح این مشکل در خیلی جاها به حداقل رسیده و بیشتر در کشورهای در حال توسعه دیده می شه.
بخش Health issues خوک ها در ویکیپدیا به این مورد کمی پرداخته و برای اطلاع بیشتر می تونید مقاله:
بخش Health issues خوک ها در ویکیپدیا به این مورد کمی پرداخته و برای اطلاع بیشتر می تونید مقاله:
Are Pig Parasites a Human Health Risk?
Merle E. Olson and Nicole Guselle
Advances in Pork Production (2000) Volume 11, pg. 153
Merle E. Olson and Nicole Guselle
Advances in Pork Production (2000) Volume 11, pg. 153
رو ببینید.
مورد کاربری الکل هم که دوستمون گفتند رو من جایی نشنیدم و اگر منبع بگذارند ممنون می شم چون تا اونجا که می دونم الکل سریع وارد خون شده و به عامل انگل (به ویژه در انواع مقاوم به شکل کیست) نمی رسه. اگر کرم بیماریزا را در لیوان الکل 70 درصد بندازیم جمع می شه و می میره ولی حضور فراوان انگل ها در بقایای انسان های دوران قبل اروپایی (که جای آب هم می نوشیدن) و عدم مصونیت افراد الکلی این مورد رو به نظرم تایید نمی کنه.
مورد کاربری الکل هم که دوستمون گفتند رو من جایی نشنیدم و اگر منبع بگذارند ممنون می شم چون تا اونجا که می دونم الکل سریع وارد خون شده و به عامل انگل (به ویژه در انواع مقاوم به شکل کیست) نمی رسه. اگر کرم بیماریزا را در لیوان الکل 70 درصد بندازیم جمع می شه و می میره ولی حضور فراوان انگل ها در بقایای انسان های دوران قبل اروپایی (که جای آب هم می نوشیدن) و عدم مصونیت افراد الکلی این مورد رو به نظرم تایید نمی کنه.
Whether you think you can or can't, you are right