19-03-2016, 12:21 PM
درووووووود بر تمامی دوستان عزیز
برای پر کردن هر چه صحیحتر فرم DS-160 من واقعا به همفکرتون نیاز داشتم. خواشحال میشم که من رو مثل همیشه راهنمایی بفرمایییییییید.
1- سوال مربوط به بخش Present work/work educational/training information:
من 2013 فارغ التحصیل ارشد شدم و از اون تاریخ به بعد، من مشغول زبان خوندن و گرفتن نمرهای زبان و ارایه مقالاتم شدم و عملا مشغول به کار نشدم. با توجه به اینکه من not employed محسوب میشم و بایستی برای این مورد یک توضیحی ارایه بدم، خواستم بدونم:
1-1: آیا فقط ذکر اینکه من در طول این مدت مشغول زبان خوندن و کار بر روی مقالاتم بودم میتونه قانع کننده باشه؟
2-1: از دوستان کسی بوده با شرایط من و به مشکلی برخورد کرده باشه؟
3-1: آیا این همون گپ تحصیلی محسوب میشه؟
2-
سوال مربوط به بخش additional point of contact info:
من با دو تا از استادام حدود 8 تا مقاله ژورنالی /کنفرانسی دارم. یکیشون در طول 2 سال گذشته دوبار به آمریکا سفر داشته (یکبار 1سال مونده برای فرصت مطالعاتی، دفعه بعد برای یک کنفرانس خیلی معروف رفته) ، اون یکی هم تا حالا پاشو از ایران بیرون نذاشته (هر دو کاملا safe
).
به نظرتون میتونم به مشکل برخورد کنم با این دو تا؟
سالی مممممممملو از سلامتی و شادی رو برای همتون ارزو میکنم،
سپاس
برای پر کردن هر چه صحیحتر فرم DS-160 من واقعا به همفکرتون نیاز داشتم. خواشحال میشم که من رو مثل همیشه راهنمایی بفرمایییییییید.
1- سوال مربوط به بخش Present work/work educational/training information:
من 2013 فارغ التحصیل ارشد شدم و از اون تاریخ به بعد، من مشغول زبان خوندن و گرفتن نمرهای زبان و ارایه مقالاتم شدم و عملا مشغول به کار نشدم. با توجه به اینکه من not employed محسوب میشم و بایستی برای این مورد یک توضیحی ارایه بدم، خواستم بدونم:
1-1: آیا فقط ذکر اینکه من در طول این مدت مشغول زبان خوندن و کار بر روی مقالاتم بودم میتونه قانع کننده باشه؟
2-1: از دوستان کسی بوده با شرایط من و به مشکلی برخورد کرده باشه؟
3-1: آیا این همون گپ تحصیلی محسوب میشه؟
2-
سوال مربوط به بخش additional point of contact info:
من با دو تا از استادام حدود 8 تا مقاله ژورنالی /کنفرانسی دارم. یکیشون در طول 2 سال گذشته دوبار به آمریکا سفر داشته (یکبار 1سال مونده برای فرصت مطالعاتی، دفعه بعد برای یک کنفرانس خیلی معروف رفته) ، اون یکی هم تا حالا پاشو از ایران بیرون نذاشته (هر دو کاملا safe
).
به نظرتون میتونم به مشکل برخورد کنم با این دو تا؟
سالی مممممممملو از سلامتی و شادی رو برای همتون ارزو میکنم،
سپاس