14-01-2016, 10:09 AM
(01-04-2014, 08:26 PM)Glee نوشته: درود
این سایت http://www.testbig.com ، اسپیکینگ ها و رایتینگهای شما رو در کمتر از 24 ساعت score می کنه، و به ازای هر Essay ای که شما نمره ی بالای 25 میگیرین، بهتون امتیاز میده و essay شما مارک sticky می خوره...با این امتیازهایی که شما میگیرید می تونید به صورت رایگان نمونه های رایتینگ های خوب دیگه رو (همون sticky) ها رو بخونید و ایده بگیرید ...یا می تونید به صورت پولی عضو بشید. برای کسانی که به صورت رایگان عضو میشن، محدودیت submit وجود داره (قبلا که چهار تا بود).
essay های شما هم توسط ماشین چک میشه و هم انسان...و شما می تونید جزئیات نوشته ی خودتون رو پایین صفحه ببینید (مثل No. of .(Fourth Root of Number of Words, Grammatical Errors , No. of Spelling Errors, No. of Sentences, No. of Different Words
فقط توصیه میکنم که زیاد روی نمره ای که برای Essay ها میدن، حساس نشین. چون نسبت به سیستم نمره دهی تافل، سخت گیرتر هستن.
سلام دوست عزیز. متاسفانه سیاست تصحیح رایگان رایتینگها فقط سال 2014 بوده. از 2015 برای همه پولی کردنش. شما که از این سایت استفاده کردید به نظرتون ارزش داره 25 دلار برا 3 ماه عضویت پرداخت کنم. من به هرحال میخوام از یه جایی یه مصحح خوب پیدا کنم ولی داخل ایران یه نفر هست که 10 تا رایتینگ رو 60 هزار تصحیح میکنه. اگه از کیفیت این سایت اطمینان پیدا کنم به صرفه تر از اون مصحح ایرانی خواهد بود. ممنون میشم شما که از خدمات این سایت بهره مند شدید منو هم راهنمایی بفرمایید.