لیست جدید دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم می تونین از بخش ضوابط و مقررات ارزشيابي مدارك تحصيلي خارجي (بعد از اول سپتامبر 2013) در اینجا ببینید. نسبت به لیست قبلی خیلی بدتر شده.
فهرست دانشگاه های خارجی مورد تایید وزارت علوم
|
17-06-2014, 03:04 PM
در مورد لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم سوال دارم
چرا این لیست با لیست قبلی تفاوتهای بسیار فاحشی داره؟ مثلا دانشگاهی که قبلا تو گروه عالی بود حالا تو متوسط هم نیست؟ با این حساب برای تحصیل دکترا در گروه خوب و یا متوسط فعلی، آیا در آینده دردسرهایی در پیش رو خواهیم داشت؟؟؟
17-06-2014, 09:13 PM
(17-06-2014, 03:04 PM)'yasmary14' نوشته: در مورد لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم سوال دارم متاسفانه همینطوره. تا جایی که من سر در اوردم این لیست تنها براساس رنکینگ کیو اس تنظیم شده و دانشگاههای که تا رنک 1-200 بودند جزو عالی و 200-400 جزو دانشگاههای خوب و باقی هم که از قافله دور افتادن!!!
این روند خیلی جالب نیست بطوری که خیلی دانشگاهها حتی در رنکینگ های دیگه مانند شانگهای و تایمز جایگاه بهتری دارن!!! در کل بهتره با توجه به اینکه اگر ایران قراره برگردید به فکر همون گروه الف (ممتاز) باشید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
17-06-2014, 10:12 PM
(17-06-2014, 09:13 PM)'Mr-Voltage' نوشته: این که خیلی مسخره است
بعضی از دانشگاه هایی که گذاشتن تو دسته متوسط ، رتبه 500-600 دارند که تقریبا میشه رنک دانشگاه شریف ایران! یه اعتراضی، یه حرکتی! اینطوری که نمیشه!!
19-06-2014, 09:28 AM
به نظر من خیلی هم سرسری از کنار این لیست رد نشید، حتی اگر برنامه بازگشت به ایران ندارید. اتفاقاتی که گاهی غیرقابل پیشبینی یا از کنترل ما خارج هستند در زندگی میافته و برنامههای آدم رو عوض میکنه. حتی اگر اتفاق خاصی نیافته، اولویتهای خود شما در زندگی ممکنه عوض بشه و یک روزی تصمیم بگیرید که به ایران برگردید. به همین خاطر، سعی کنید تا حد ممکن از دانشگاههایی که مورد تایید وزارت علوم هستند پذیرش بگیرید.
برای این که بحث روشنتر بشه، بد نیست که لیست و بعضی از دانشگاههایی که تغییر زیادی کردهاند رو در اینجا بیارید. من خیلی دقیق لیست رو با لیست قبلی مقایسه نکردم، اما در یک نگاه کلی به نظر میرسه که حداقل در مورد امریکا، دانشگاههای ممتاز تغییر چندانی نسبت به قبل نکردهاند. من لیست رو از این لینک گرفتم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
فهرست کامل برای همه دانشگاه های جهان رو در همون سایت وزارت علوم میشه در بخشنامه مربوط به "ضوابط و مقررات ارزشیابی مدارک تحصیلی خارجی بعد از اول سپتامبر 2013" دید (در این صفحه روی عنوان بخشنامه موردنظر کلیک کنید). در مورد دانشگاه های آمریکایی همونطور که بابک عزیز هم اشاره کردن، در مقایسه با خود آمریکا زیاد مشکلی نداره. ولی به نظرم در مقایسه با دانشگاه های دیگر کشورها زیاد جالب نیست. برای نمونه مقایسه فهرست دانشگاه هایی که از هند یا روسیه در زمره خوب ها گذاشته شدن با دانشگاه هایی از آمریکا که در متوسط گذاشته شدن به نظرم خیلی جالب نیست. یعنی به نظرم اصلا ارزش اون رو نداره که بر اساس این فهرست فردی کشور مقصدش رو عوض کنه.
این نکته رو هم اشاره کنم که ما ایرانی ها خیلی از دانشگاه های کشورهای کمتر شناخته شده رو نمی شناسیم در حالی که شاید واقعا سطح علمی خوبی داشته باشن با این حال همین ناشناخته بودن این دانشگاه ها در محیط آکادمیک ایرانی باعث میشه در آینده در مورد مدرک شما قضاوت هایی بشه که چندان خوشایندتون نباشه. به قول یک رییس شرکتی داشتیم همیشه می گفت دونستن یک چیز شاید خیلی سخت نباشه ولی فهموندن اون به دیگران ممکنه کار خیلی سختی باشه. شما شاید خودتون بدونید که فلان دانشگاه هند (مثلا Indian Institute of Science که در زمره ممتازهاست) یا فلان دانشگاه چین (مثلا Fudan University که در زمره ممتازهاست) خیلی سطح علمی خوبی دارن ولی تا بیایید به همه ثابت کنید که از دانشگاه هایی که در زمره متوسط های آمریکا قرار دارند یا بدتر از اون در زمره خوب های آمریکا قرار دارند بهتر هستند پیر شدین. شاید برخی این نگاه رو مدرک گرایی یا غرب گرایی و مانند اینها بدونند ولی به هرحال یک بخش اعظمی از تلاش هایی که افراد برای گرفتن مدرک می کنند این هست که توسط اطرافیان (چه دوستان و فامیل --عوام-- و چه محیط آکادمیک) مورد قبول باشند و این در نهایت روی سطح رضایت افراد و موقعیت های شغلی و اجتماعی اونها تاثیر می گذاره و نمیشه از کنار اون به سادگی رد شد. در مجموع به نظرم فردی که احتمال میده در ایران هم مشغول بشه باید به سمت دانشگاه هایی بره که در هر دو طرف شناخته شده و معروف باشند. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
21-06-2014, 12:50 PM
(19-06-2014, 09:28 AM)'Babak' نوشته: به نظر من خیلی هم سرسری از کنار این لیست رد نشید، حتی اگر برنامه بازگشت به ایران ندارید. اتفاقاتی که گاهی غیرقابل پیشبینی یا از کنترل ما خارج هستند در زندگی میافته و برنامههای آدم رو عوض میکنه. حتی اگر اتفاق خاصی نیافته، اولویتهای خود شما در زندگی ممکنه عوض بشه و یک روزی تصمیم بگیرید که به ایران برگردید. به همین خاطر، سعی کنید تا حد ممکن از دانشگاههایی که مورد تایید وزارت علوم هستند پذیرش بگیرید. لیست جدید اینه که خیلی زیااااد با لیست قبلی فرق داره
http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/Docum...9%84%D9%81 در ضمن من حتی شنیدم که برای فرصت مطالعاتی هم باید حتما به دانشگاه های عالی وزارت علوم بریم که بتونیم کمک هزینه رو بگیریم!!!! این طوری که خیلی سخت شده!!!!!
21-12-2014, 02:37 PM
با سلام
من تازه عضو صفحه ی شما شده ام و امیدوارم که سوالم را به جای درست آن فرستاده باشم .من قصد دارم که برای معماری داخلی از دانشگاههای آمریکاپذیرش بگیرم . در حین جستجوهایم متوجه شده ام که جاهایی به نام School of art نیز در مقطع لیسانس و بالاتر این رشته را ارائه می دهند . فقط نمی دانم که آیا این جاها هم از نظر وزارت علوم مورد تایید هستند یا خیر چون در لیست منتشر شده از سوی وزارت علوم نامی از این دانشگاهها ندیدم برای مثال خودم new york school of interior design را پیدا کردم ام . و در غیر اینصورت آیا شما می توانید دانشگاههایی را به بنده معرفی نمایید ؟ ( ترجیحا غیرخصوصی ) (21-12-2014, 02:37 PM)'a1za2deh3' نوشته: با سلام صفحه موجود در این لینک رو ببینید. همچنین ذکر شده «چنانچه نام دانشگاه يا موسسه ای در فهرست دانشگاه ها و موسسات اعلام شده (اعم از معتبر و غير معتبر) منعکس نشده باشد، متقاضی می بايست اعتبار آن را از اداره کل امور دانش آموختگان استعلام نمايد.».
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
20-12-2017, 02:22 PM
لیست دانشگاههای مورد تایید بعد از سپتامبر 2018
پی نوشت: تفاوت بین گروه الف (ممتاز)، گروه ب (خوب) و گروه ج (متوسط) چیست؟ و نحوه تایید مدرک (در گروه ب و ج) آیا به معدل بستگی دارد یا مقاله؟ برای تحصیلات تکمیلی میتوان در گروه ب یا ج تحصیل کرد؟ It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |