26-03-2013, 12:03 AM
خیلی موضوع خوبیه. من ازهمون زمانیکه داشتم کارشناسی ناپیوستم رو توی دانشگاه میگرفتم (عمران خوندم ولی اون درسیکه تو دانشگاه بهمون دادن مطلقا نتونست بمن کمکی کنه برای کار.چون همزمان با تخصیل دنبال بازار کار رشتم هم رفتم) به این نتیجه رسیدم که میخوام ادامه تحصیل بدم ولی نه توی ایران(هدف اصلی من از درس خوندن توی یک کشور دیگه نه مهاجرته نه حالوحول)! اما فوق خوندن توی خارج اونطور که من فکرمیکردم نیست و درکنار همه مشکلات یک مشکل بزرگ وجود داره که اصلا نمیدونم چطور حلش کنم: اون چندهزار یورویی که هرکشوری میگه باید تو حساب باشه. علاوه براینکه اگه بخوام برای رشته معماری فوق بخونم باید پورتفیلو داشته باشم که من اصلا کار نکردم!
حالا میرسیم به سوال اصلی: اگه قرار بود که من نمونه کار رشته معماری داشته باشم که اصلا نمیرفتم دنبال خوندن فوق! برای من ادامه تحصیل مساوی بود با وارد شدن به بازار کار رشته ای که بهش علاقه دارم! یک گزینه دارم واونهم خوندن لیسانس معماری درکشور دیگه !
یک راه دیگه هم که شاید شما پیشنهادشو بدین خوندن فوق در ایران. خب اگه قرار باشه فوق لیسانس معماری رو در ایران بگیرم و یا برم سرکار و نمونه کار داشته باشم دیگه چه نیازی دارم برم کشور دیگه فوق یا دکترا بخونم؟
حالا میرسیم به سوال اصلی: اگه قرار بود که من نمونه کار رشته معماری داشته باشم که اصلا نمیرفتم دنبال خوندن فوق! برای من ادامه تحصیل مساوی بود با وارد شدن به بازار کار رشته ای که بهش علاقه دارم! یک گزینه دارم واونهم خوندن لیسانس معماری درکشور دیگه !
یک راه دیگه هم که شاید شما پیشنهادشو بدین خوندن فوق در ایران. خب اگه قرار باشه فوق لیسانس معماری رو در ایران بگیرم و یا برم سرکار و نمونه کار داشته باشم دیگه چه نیازی دارم برم کشور دیگه فوق یا دکترا بخونم؟