08-06-2013, 12:39 AM
در مورد سوال شما به نظر من تا یه جورایی فوق مجدد در خارج از کشور و اون هم در زمینه ی دیگر و البته تکمیلی فوق قبلی می تونه خیلی بهتر از ادامه به صورت دکترا باشه ولی اینکه فوق مجدد در ایران باشه و یا فرد دکترا در ایران بخونه با این پیش فرض که فوق دکترا به خارج بخوره عمل تقریبا بیهوده ای است
در حالت فوق مجدد در ایران شما 2 سال مشغول درس خواندن هستید البته یه سال درس و یه سال هم فرصت برای پروژه...فرض بگیرید شما اون یه سال رو صرف زبان خواندن و مقاله و تقویت رزومه کنید می توانید در سال دوم اپلای کنید
در حالت اقدام برای پست دکترا هم همانطوره که بالا اشاره شد...گرچه طول دوره می تونه شش ماهه به بالا باشه ولی فوق دکترا رزومه ی درخشانی می خواهد و به همین سادگی نیست...
معدل شما آنچنان هم بد و پائین نیست...گرچه دانشگاه تان مهم است ولی شما می توانید با صرف وقت برای امتحانات زبان و بهبود رزومه تان شانس خودتان را برای فوق مجدد و دکترا امتحان کنید و همانطور که بابک عزیز گفتند اگر چاره ای نبود گزینه های مورد بحث خودتان را امتحان کنید
در حالت فوق مجدد در ایران شما 2 سال مشغول درس خواندن هستید البته یه سال درس و یه سال هم فرصت برای پروژه...فرض بگیرید شما اون یه سال رو صرف زبان خواندن و مقاله و تقویت رزومه کنید می توانید در سال دوم اپلای کنید
در حالت اقدام برای پست دکترا هم همانطوره که بالا اشاره شد...گرچه طول دوره می تونه شش ماهه به بالا باشه ولی فوق دکترا رزومه ی درخشانی می خواهد و به همین سادگی نیست...
معدل شما آنچنان هم بد و پائین نیست...گرچه دانشگاه تان مهم است ولی شما می توانید با صرف وقت برای امتحانات زبان و بهبود رزومه تان شانس خودتان را برای فوق مجدد و دکترا امتحان کنید و همانطور که بابک عزیز گفتند اگر چاره ای نبود گزینه های مورد بحث خودتان را امتحان کنید
(04-06-2013, 01:13 PM)'zahya' نوشته: با سلام به دوستان عزیز. لطفا با توجه به این تاپیک ایجاد شده، ممنون میشم راهنمایی کنید.
فوق مجدد در ایران و سپس پذیرش برای دکترای خارج از کشور:
خوبیهایش:1- بالابردن معدل 2-امکان چاپ مقاله های جدیدتر و البته بیشتر 3- وارد شدن دوباره به محیط دانشگاه و ارتباط بیشتر با استادها و دانشجویان 4- همزمان با تحصیل دادن آزمونهای IELTS, GRE General,GRE Subject
بدیهایش: 1- بالا رفتن سن 2-پیش بینی نبودن اوضاع اقتصادی کشورهای بعد این دو سال
خواندن دکترا در ایران و سپس اقدام برای Post doctora:
خوبیهایش: مشابه بالا
بدیهایش: بالا رفتن حسابی سن(4 یا 5 سال گذشت) 2-احتمال پذیرش بهمراه فاند کمتر شدن(من شنیدم مقاطع بالاتر پذیرش سختتره)
من فوق شیمی دارم اما به دلایلی نتونستم مقاله ام رو بنویسم و معدلم هم 16.66(پایین) هست. الان 31 ساله ام و حالا دو تا راه دارم. بنظر شما کدامیک بهتر است و دلایلتون رو هم بفرمایید.