23-12-2014, 12:03 AM
عزیزم منم بهت تبریک میگم خانم Ftn امیدوارم به بهترین آرزوهات برسی خانوووم :*
قدردانی از کاربران مفید
|
23-12-2014, 12:03 AM
عزیزم منم بهت تبریک میگم خانم Ftn امیدوارم به بهترین آرزوهات برسی خانوووم :*
23-12-2014, 11:42 AM
ftn گرامی
من هم دریافت لقب الیت رو به شما شادباش میگم. اغلب انجمنهای اینترنتی (فرومها) تعداد کمی کاربر تولید کننده اطلاعات دارند و تعداد بسیار بیشتری مصرف کننده اطلاعات. نقش کاربران تولید کننده اطلاعات در همه فرومها از جمله آکادمیاکافه بسیار پراهمیته و بدون اونها تعداد زیادی از افراد اطلاعات مورد نیازشون رو دریافت نخواهند کرد. ما از این که کاربران فعال و خوبی مثل شما داریم که اطلاعاتشون رو بدون چشمداشت در اختیار سایرین قرار میدند خوشحالیم و به وجود شما افتخار میکنیم. برای شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که به تمام خواستههای علمی خودتون دست پیدا کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
20-02-2015, 12:53 AM
جا داره که از فضای صمیمانه به وجود آمده در این تاپیک استفاده کنم و از زحمات دوست خوبمان mehran28 تشکر کنم. مهران عزیز از زحماتی که برای پویایی فروم میکشید سپاسگذارم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
20-02-2015, 01:59 AM
با سلام
بنده هم به نوبه خود نهایت قدردانی و تشکر را از دوست و کاربر عزیزمون mehran28 دارم . امیدوارم حضور ایشان روز به روز پر رنگتر و پویاتر بشه . با تشکر Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
12-05-2015, 06:15 PM
جا داره که از زحمات سه کاربر فعال انجمن کانادا،f_goo ، shubizkumbuli و zhobeys تشکر کنم. واقعاً انرژی و زمانی که این سه دوست، خصوصاً shubizkumbuli عزیز، برای این بخش صرف میکنند جای قدردانی داره و به نوبه خودم قدردان این کمکشون هستم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
07-06-2015, 03:40 PM
Dr. Joyce Brothers
درود
بعد از برگشتی دوباره به فروم و مشاهده ادامه کمک های بسیاری از دوستان به سایرین به خصوص تازه واردها، برآن شدم تا یکبار دیگر از همه کسانی که زحمت میکشند تشکر کنم. نمیخوام اسم ببرم تا کسی از قلم بیفته. افتخار بزرگی هست تا در یک فروم تحصیلی بدون هیچ درآمدی فعالیت کرد. متاسفانه فرومهایی که پایه آنها بر مبنای درآمد است (به خصوص فروم های تحصیلی) از آن هدف اصلی خود که همانا کمک کردن بدون چشمداشت به دیگران است، دور شده و بعضی مسایل حاشیه ای بر آنها ورود کرده است. Zeg Heil AcademiaCafe
بااحترام،ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
درود
یادش به خیر عجب تاپیکی بود. از Automotive عزیز که این روزها واقعا موتورش گرم شده واسه کمک کردن به دوستان تشکر میکنم. ایشون خیلی کامل به سوالات جواب میدن. دمت گرم! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
15-11-2015, 08:29 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2015, 09:40 PM توسط automotive.)
با سلام
معمولا رسم نیستش که یک کاربر معمولی از یک کاربر فوق العاده عالی تشکر کنه، اما باور کنید کم لطفی هستش اگر از Torkan عزیز که بیوقفه در انجمن های مختلف الالخصوص در انجمن آمریکا، پاسخ دوستان رو اعلام میکنند و درن تاپیک هیچ اسمی ازشون برده نشده، ـرکان عزیز، بابت تمام زحمانی که در این فروم کشیدی و صدها ساعت زمانی که برای انتقال تجربیاتت به هموطن های خودت صرف کردی، ازت ممنونم امیدوارم بهترین اتفاقات ممکن برات بیافته و همیشه سلامت و شاداب باشی It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
21-12-2015, 05:08 PM
با سلام،
بر کسی پوشیده نیست که اطلاعاتی که در این فروم رد و بدل می شود، به هیچ وجه و با هیچ چیزی به جز تجربه نمی توان به آن ها دست یافت و دوستان با انتقال تجربیات چند ساله خود، راه میانبری ایجاد می کنند برای دیگران، تا با انتخاب و نشان دادن پر بازده ترین راه، بیشترین کارآیی رو بدست بیاورند و در خصوص آن موضوع به بهترین نتیجه برسند. افرادی که زحمت می کشند و به هموطنان خود بدون هیچ چشم داشتی کمک می کنند. این افراد می توانند همین خدمات را در قالب یک موسسه، مشاور، وکیل و ... در ازای دریافت مبالغ کلان (که در حال حاضر بسیاز این موارد دیده می شود) تجربیات خود را منتقل و افراد را راهنمایی کنند. افراد کم تجربه ای مثل من هم کاری به جز تشکر و تشویق این دوستان در راستای ایجاد انگیزه برای ادامه ی راه نمی توانیم انجام دهیم. به همین دلیل این تاپیک ایجاد شده تا قدر دان زحمات این بزرگواران باشیم، از افراد بسیاری تشکر شده، امروز از یکی از این دوستان قدردانی خواهد شد. Matinking@ گرانقدر، با اینکه زمان زیادی از فعالیت دوباره ی شما در این فروم نمی گذرد، من رسما از زحمات شما سپاسگذاری می کنم، ارسال های شما تاییدی بر این هستند که شما فرد مجربی هستید، هرچند حیا و متانت شما این موضوع را انکار می کند، متین گرامی، من از شما و افرادی همانند شما نمی خواهم که همیشه در این فروم، یا فروم های مشابه، یا اجتماعات مشابه، حضور فعالی داشته باشید، این زندگی و وقت شماست. امید است که حضور افرادی مجرب و عالم، در این سایت پایدار باشد و هیچ وقت حضور این افراد قطع نگردد، بلکه جایگزین شوند تا هموطنان ما همیشه به بهترین افراد مجرب و عالم، در چنین فرومی، آن هم به صورت رایگان دسترسی داشته باشند. من از زحمات شما تشکر می کنم، همچنین از دیگر دوستان گرامی که تجربیات خود را منتقل می کنند. سلامتی، شادی، موفقیت و پیشرفت روز افزون شما بزرگواران آرزوی ما است. حسن ختام هم این جمله ی معروف باشد که: تو نیکی می کن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|