08-01-2016, 02:57 PM
(08-01-2016, 02:52 PM)mohammad12954 نوشته: سلام خسته نباشید . من با یه دختر اهل کشور چین ازدواج کردم و قصد داریم در ترکیه زندگی کنیم و یه آپارتمان بخریم ... میتونیم همزمان پاسپورت ترکیه را داشته باشیم هم پاسپورت های خودمون رو ؟ و اینکه با پاسپورت ترکیه راحت میتونیم به کشورهای اروپایی و آمریکایی سفر کنیم یا نه ؟ ممنون
درود
پاسپورت ترکیه رو چطور میتونید داشته باشید؟! ایا اقامت ترکیه رو دارید؟ صاحب شغلی به مدت 5 سال هستید در ترکیه؟ دختر سیتیزن ترکیه هم هست؟ (که اگر اینطور باشه بعد از حدود 3 سال تازه به شما اقامت دایم میدن و بعد دو سال پاسپورت). اپارتمان هم بخرید تازه بعد 8 سال به شما پاسپورت میدن! البته بعد 5 سال اقامت دایم میدن.
راههای دیگری هم هست که من اینجا نمیگم!
پاسپورت ترکیه رو گرفتن شاید سخت تر از سیتیزن آمریکا رو گرفتن نباشه ولی راحت تر هم نیست قطعا!
چون شنا ایرانی هستید در نهایت برای رفتن به آمریکا احتمال زیاد کلیرنس داشته باشید و میتونم بگم خیر زیاد فرقی نمیکنه. هرچند ممکنه ساده تر باشه کمی.
حتی اروپا هم همینطور. چون ترکیه جزو کشورهای اتحادیه اروپا نیست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.