09-01-2017, 11:56 PM
خیلی از کشورهایی که تابعیت دوگانه رو قبول ندارند این اسثتنا رو قائل میشن که فرد تابعیت دومش رو در شرایطی که اون رو به صورت غیرارادی و خودکار به دست آورده باشه (مثلا بواسطه تولد در اون کشور) یا هم به شرطی که کشور دوم باطل کردن تابعیت او را انجام نده یا هم که خیلی دشوار باشه که ایران هم جزو اونهاست. می بایست به اداره مهاجرتشون برین و درخواست شهروندی بدین ولی بگین که ایران به هیچ وجه قبول نمی کنه که ابطال کنه و از اراده شما خارجه در اینصورت شاید قبول کنند.
(09-01-2017, 10:13 AM)lalehlotfi نوشته: با سلام
من یک ایرانی مقیم کشور هند هستم . همسر من هندی هستن و ایشون از من تقاضای تغییر تابعیت از ایرانی به هندی دارن به خاطر اینکه ایشون مهندس نفت هستن و غالبا در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کار می کنن گرفتن ویزا برای من به عنوان یک ایرانی سخت است . و هند تابهیت دوگانه رو قبول نداره ایا امکان این است که من بتونم پاسپورت ایرانیمو حتی بعد از تغییر تابعیت به هندی داشته باشم تا بتونم هر موقع خواستم بیام ایران یا نه ؟ اگه نه ایا راهکار دیگه است ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -