01-11-2017, 08:20 PM
(30-10-2017, 12:52 PM)saminkord نوشته: با سلام. من ویزا تجاری با دعوتنامه از یک شرکت معتبر در هلند دارم، همسرم هم وقت سفارت داره که به صورت توریستی اقدام کرده و قراره با هم بریم. همسرم پزشک هستن و سند ملکی و شغل دولتی (البته به صورت قراردادی) دارند و ما یه دختر 1.5 ساله داریم که همراه خودمان نمیبریم. چقدر با وجود همراه نبودن دخترمان و شرایط همسرم امکان دریافت ویزا براشون هست؟
سوال بعدی ام این هست که امکان درخواست تمدید ویزا برای مدت حداکثر 15 روز برای خودم وجود دارد که اگه ویزا همسرم دیرتر اومد بتونیم در زمان مناسب بریم و برگردیم؟ اگه بله ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. (ویزا هر دو ما برای شنگن بار اول هست) با تشکر
سلام
احتمال دریافت ویزا به نظر من مناسب است.
امکان تمدید ویزا وجود دارد اما روال اداری دارد و بهتر است از طریق سفارت پیگیر باشید.
(31-10-2017, 04:41 PM)مهمان نوشته: با سلام ما ویزای توریستی فنلاند داشتیم ولی متاسفانه در همان فرود گاه فنلاد ویزای ما را ابطال کردند و مجبور به بازگشت شدیم به دلیل اینکه رزرو هتل نداشتیم و دوساعت بعد ورود نیز پرواز به فرانسه داشتیم افیسر با فهمیدن این موضوع ویزای ما خانواده چهار نفره را ابطال کرد حال سوال من اینست ایا مشکلی برای گرفتن شینگن های بعدی برای ما ایجاد شده و آیا مهر ابطال با ریجکت شدن متفاوت است با تشکر
سلام
بدون رزرو هتل چگونه ویزا دادهاند؟ همانجا به صورت اینترنتی رزرو میکردید، این کار معمولا حتی نیاز به کارت اعتباری نیز ندارد.
به هر حال این سابقه قابل پاک شدن نیست و زیاد به آن فکر نکنید، در آینده بیشتر احتیاط کنید.
(01-11-2017, 07:40 PM)مهمان نوشته: سلام من ویزای شینگن یک ساله دارم
انقضای ویزا ۲۴ ژانویه است
من تا کی میتونم سفر برم و اونجا بمونم
تا اخرین روز ؟
سلام، تا 24 ژانویه قانونا باید محدوده شنگن را ترک کنید، اگر اقامت شما بیشتر زمان ببرد، باید جریمه پرداخت کنید و این کار سابقه بدی برای دریافت دوباره ویزای شنگن خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید