17-06-2016, 02:04 AM
(16-06-2016, 11:56 PM)Atlantis نوشته: ممنون از پاسختون
مساله این هست که من وقت سفارت آلمان رو قبلا گرفتم و برای 10 روز دیگه مصاحبه دارم. از طرفی دانشگاه هلندی تازه دیروز جواب بورسیه رو داده و من هم اکسپت کردم و امروز پروسه ویزای منو استارت زده. برای همین نمیتونم یکی رو به نتیجه برسونم و بعدش سراغ اون یکی برم، چون اگه مصاحبه آلمان رو برم پروندم به قول شما باز میشه، اگه هم نرم که ویزای آلمان کلا میپره و تا 6 ماه دیگه بهم وقت نمیدن.
طبق گفته کاربر saher در اون پست (که نمیدونم چرا پاک شد)، اولین وقت آزاد برای سفارت هلند هم هفته سوم سپتامبر هست، در صورتی که پروگرم من اواخر آگوست شروع میشه. لذا به نظر ریسک نرسیدن به ویزای هلند هم تقریبا بالاست.
الان من تو یه وضعیتی هستم که تو شطرنج بهش میگن آچمز! ممنون میشم اگه نظر تکمیلی یا پیشنهادی برام دارید بفرمایید
خب دوست عزیز شما قبل از اکسپت کردن باید اولویت بندی میکردید و تصمیم میگرفتید.
ضمنا من یک سوال دارم: بالاخره هدف نهایی شما کدام است؟ هلند یا آلمان؟ هردو با هم که نمیشود.
اگر هدفتان هلند است که با سفارت آلمان تماس بگیرید و وقت مصاحبه را کنسل کنید و ویزای هلند را پیگیری کنید، ولو این که کمی دیر بشود. ضمنا میتوانید در ایمیل و تماس های خود با سفارت هلند مطرح کنید که موضوع تحصیلی است و ترم زودتر شروع میشود شاید بتوانید وقت سفر مناسب تری بگیرید.
اگر هدفتان آلمان است که چه نیازی به اکسپت کردن هلند بود. با این حال میتوانید آن را کنسل کنید و همان آلمان را پیگیری کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ