03-10-2017, 07:17 AM
مدت زمان ویزا از تاریخ صدور ویزا محاسبه میشه یا از زمان ورود به اون کشور؟
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
|
03-10-2017, 09:43 PM
(03-10-2017, 07:17 AM)مهمان نوشته: مدت زمان ویزا از تاریخ صدور ویزا محاسبه میشه یا از زمان ورود به اون کشور؟ از زمان صدور محسوب میشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
22-10-2017, 11:37 AM
با سلام. من ویزا تجاری با دعوتنامه از یک شرکت معتبر در هلند دارم، همسرم هم وقت سفارت حدود 10 روز آینده داره که به صورت توریستی اقدام کرده و قراره با هم بریم. همسرم پزشک هستن و سند ملکی و شغل دولتی (البته به صورت قراردادی) دارند و ما یه دختر 1.5 ساله داریم که همراه خودمان نمیبریم. چقدر با وجود همراه نبودن دخترمان و شرایط همسرم امکان دریافت ویزا براشون هست؟
سوال بعدی ام این هست که امکان درخواست تمدید ویزا برای مدت حداکثر 15 روز برای خودم وجود دارد که اگه ویزا همسرم دیرتر اومد بتونیم در زمان مناسب بریم و برگردیم؟ اگه بله ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. (ویزا هر دو ما برای شنگن بار اول هست) با تشکر
24-10-2017, 05:12 PM
اگه یکی تو ترکیه باشه و 3 سال از وقت ویزاش گذشته باشه جریمه ش چیه؟؟؟منظور برا برگشت باید چیکار کنه
(24-10-2017, 05:12 PM)مهمان نوشته: اگه یکی تو ترکیه باشه و 3 سال از وقت ویزاش گذشته باشه جریمه ش چیه؟؟؟منظور برا برگشت باید چیکار کنه تورکیه از اولش هم ویزا نداشت حالا منظورتون از ویزاش گذشته باشه چی هست. یک فرد ایرانی میتونه تا 3 ماه بهصورت ازاد در ترکیه بمونه بعد اون حتی یک ساعت از زمانش گذشته باشه در برگشت تنها کاری که باید بکنه جریمه دادن هست به افسر هنگ مرزی اگر زمینی میاد یا فرودگاه بین المللی که میاد ایران. پول هم انصافا خوب میگیرن! حالا سه روز چیزی سه ماه یه چیزی سه سال!! حتی شاید بیشتر مورد بررسی قرار بدن که چرا بدون کسب اجازه موندین شما اذن اقامت نداشتین؟ بدون هیچ کارتی سه سال در ترکیه موندین؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
25-10-2017, 01:18 PM
سلام و خسته نباشید
در مورد گرفتن ویزا، امکانش هست که من و هسر آینده ام جداگانه ویزا بگیریم (ایشون ویزای تحصیلی و من ویزای توریستی) و بعد از گرفتن ویزا در ایران عقد کنیم و با هم از کشور خارج بشیم؟ اگر آره ، بعد از خروج کشور من باید چه کار کنم تا بتونم تا پایان تحصیل هسرم در کشور مقصد همراهشون بمونم؟
25-10-2017, 07:35 PM
(25-10-2017, 01:18 PM)Hanie1368 نوشته: سلام و خسته نباشید سلام. قید نکردید که کشور مقصدتون کجاست. قوانین ویزای هرکشوری متفاوته. تا جایی که من اطلاع دارم گرفتن ویزای توریستی برای ما ایرانی ها سخت تره. معمولا دانشجوهایی که قصد دارند همراه با همسرشون حین ادامه تحصیل در خارج زندگی کنند، زمانی که برای ویزای دانشجویی خودشون درخواست می دن برای همسرشون هم درخواست ویزا می دن. در مورد آمریکا، مثلا همسر ویزای F2 می گیره. برای کانادا، میشه همزمان با درخواست ویزا، برای همسر هم درخواست ویزای ویزیتوری یا اپن ورک پرمیت داد. من در مورد اروپا اطلاعاتی ندارم. برای همین منطقی تر و راحت ترش اینه که ازدواج کنید و بعد درخواست ویزای دانشجویی بدند همسرتون. لطفا کشور مقصدتون رو مشخص کنید و بعد می تونید سوالات مربوط به ویزای اون کشور رو در تاپیک ویزای همون کشور مطرح کنید. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
30-10-2017, 12:52 PM
با سلام. من ویزا تجاری با دعوتنامه از یک شرکت معتبر در هلند دارم، همسرم هم وقت سفارت داره که به صورت توریستی اقدام کرده و قراره با هم بریم. همسرم پزشک هستن و سند ملکی و شغل دولتی (البته به صورت قراردادی) دارند و ما یه دختر 1.5 ساله داریم که همراه خودمان نمیبریم. چقدر با وجود همراه نبودن دخترمان و شرایط همسرم امکان دریافت ویزا براشون هست؟
سوال بعدی ام این هست که امکان درخواست تمدید ویزا برای مدت حداکثر 15 روز برای خودم وجود دارد که اگه ویزا همسرم دیرتر اومد بتونیم در زمان مناسب بریم و برگردیم؟ اگه بله ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. (ویزا هر دو ما برای شنگن بار اول هست) با تشکر
31-10-2017, 04:41 PM
با سلام ما ویزای توریستی فنلاند داشتیم ولی متاسفانه در همان فرود گاه فنلاد ویزای ما را ابطال کردند و مجبور به بازگشت شدیم به دلیل اینکه رزرو هتل نداشتیم و دوساعت بعد ورود نیز پرواز به فرانسه داشتیم افیسر با فهمیدن این موضوع ویزای ما خانواده چهار نفره را ابطال کرد حال سوال من اینست ایا مشکلی برای گرفتن شینگن های بعدی برای ما ایجاد شده و آیا مهر ابطال با ریجکت شدن متفاوت است با تشکر
01-11-2017, 07:40 PM
سلام من ویزای شینگن یک ساله دارم
انقضای ویزا ۲۴ ژانویه است من تا کی میتونم سفر برم و اونجا بمونم تا اخرین روز ؟ |
|