04-05-2015, 12:01 PM
فردا شب ساعت 8:30 جواب میاد؟
لاتاری 2016 و سوالات مربوطه
|
05-05-2015, 11:22 PM
آقا تقلب شده. اونم تو روز روشن. اسم من چرا در نیومد [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت ....... باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود
06-05-2015, 12:04 PM
برنده شدن در این قرعه کشی اونقدر احتمالش کمه که اصلا ارزش ناراحت شدن بخاطر پذیرفته نشدن نداره. هرچند که معلوم نیست سال های اینده ایرانی ها بتونند تو این قرعه شرکت کنند چون برای کشورهایی که تعداد بالای مهاجرت به امریکا دارند مثل چین و هند و بنگلادش، شهروندانشون اجازه شرکت ندارند.
08-05-2015, 11:40 PM
سلام دوستان ببخشید یه سوال
من برای این که بتونم کسری بگیرم برای سربازی عضو بسیج شدم و الان کارت سبز بسیج گرفتم هنوز سربازی نرفتم الان دانشجو هستم در صورتی که سربازی بیفتم سپاه کسری دارم حالا اینو کار ندارم من که عضو بسیج هستم میتونم تو لاتاری شرکت کنم؟؟ ممنوییت ندار؟؟؟ منو تو بلک لیست میزارن یانه؟؟؟ ممنون (08-05-2015, 11:40 PM)aryan-tech نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوالسلام . دوست عزیز من اینو تازه از شما میشنوم . ثبت نام لاتاری ربطی بهذبسیج و سپاه نداره . والا که بیشتر برندگان قبلا یا بسیج و سپاه خدمت کردن . Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
09-05-2015, 07:22 PM
(09-05-2015, 12:07 AM)'artash' نوشته: یعنی در صورت قبول نشدن اسم منو جایی به خاطر این موضوع بسج ثبت نمی کنن؟؟؟
چون بسیج زیر شاخه سپاه هست و امریکا سپاه رو تحریم کرده و میگه که به رسمیت نمی شناسه و میگه گروه تروریسی تهست حال با این موضوع مشکلی نداره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید چون اگه اسم به خاطر این تو بلک لیست بره خیلی بد میشه.!.!.!.!.!
05-10-2015, 09:25 AM
سلام من پارسال ثبت نام کردم ولی نتونستم به موقع چک کنم تا بیبنم اسمم دراومده یا نه و حالا هم چک میکنم نمیشه مهلت چک کردن چقدره؟ و اینکه فقط از طریق سایت مطلع میشم ؟
(05-10-2015, 09:25 AM)مهمان نوشته: سلام من پارسال ثبت نام کردم ولی نتونستم به موقع چک کنم تا بیبنم اسمم دراومده یا نه و حالا هم چک میکنم نمیشه مهلت چک کردن چقدره؟ و اینکه فقط از طریق سایت مطلع میشم ؟ بله تنها راه چک کردن سایت هستش. از لینک زیر باید بتونید نتایج سال قبل رو چک کنید. منظور از سال قبل هم اخیرترین ساله. یعنی پارسال مهر آبان اگه ثبت نام کردید نتیجش رو از لینک زیر میتونید چک کنید. نتایج لاتاری سال ۲۰۱۶ منظورتون از اینکه نمیشه چیه؟ اون کد اصلیتون رو دارید؟ با ۲۰۱۶ باید شروع بشه الی آخر. چه اروری میده؟
30-10-2015, 10:46 PM
(19-10-2014, 11:40 PM)M1KE نوشته: شما چه عقد کرده باشید و چه نکرده باشید می تونید هر کدوم یک بار فرم رو پر کنید با این تفاوت که در حالتی که عقد نکردید هر فرم به صورت تکی و مجرد پر میشه و اسمی از فرد دیگه آورده نمیشه و در حالتی که عقد کردین در هر فرم اسم نفر دوم هم به عنوان همراه گذاشته میشه. در حال حاضر وضعیت شما حالت اول هست و می بایست هر کدوم به صورت جداگانه و بدون اشاره به نفر دوم فرم رو پر کنه. سلام ببخشید گرین کارت مشروط دو ساله یعنی چی ؟ اگه دو نفر باهم دوست باشن (ریلیشن و نه عقد) باید به صورت مجرد ثبت نام کنند یا مزدوج ؟ و اگه به صورت مجرد ثبت نام کنیم و یه کدوممون قبول بشیم و بعد باهم ازدواج کنیم گرین کارت مشروط میدن دیگه درسته ؟ گرین کارت مشروط چی هست !؟ البته سوالم مربوط به لاتاری 2017 هست
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
|
|