12-03-2012, 12:16 AM
(16-02-2012, 01:06 AM)M0TRIX نوشته: سلام.من بعد از دوره دبیرستانم به طور کلی در تهران زندگی کردم (تا همین حدود 2 سال پیش)...در دوران تحصیل هم خیلی مایل نبودم برگردم به شهرستان خودمون (رشت) چون میدیدم سبک زندگی بین این دو شهر با اینکه اختلاف مسافتی زیادی هم ندارند (حدود 300 کیلومتر) با هم خیلی زیاده و هم شرایط اقتصادی بهتری در تهران داشتم (چون همراه با تحصیل کار هم میکردم)...خیلی هم راضی بودم از زندگی در یک شهر دیگه...لااقل در این مورد که تجربه اش رو داشتم من ترجیح میدادم که برنگردم به شهرمون (البته الان به دلایلی در شهرمون بسر می برم!)
من تا حالا دور از خانواده زندگی نکردم ! دانشگاه هم شهر خودمون قبول شدم ! و نمیدونم واقعا چه حسی داره وقتی میری یه شهر دیگه و انجا تنها زندگی میکنی ! چه برسه با یه کشور دیگه !
یک تجربه کاری هم بگم: من در دوران تحصیل و کارم (توام) یک بار به مدت حدود یک ماه رفتم ترکیه، دوستان، وقت برگشتن به تهران به قول عامیانه اش واقعا غمم گرفته بود با اینکه برای کار رفته بودم و از صبح ساعت 9 تا غروب ساعت 7 بکوب سر کار بودیم، حالا فرض کن شما کاری (تحصیل/کار) انجام بدی که ازش لذت دوچندان هم ببری...یعنی فکر برگشت به این محیطِ شب تا صبح استرس و نگرانی واقعا عذاب آور بود! به نظر من فکر برگشتن از سرت بیرون خواهد رفت مگر اینکه شرایط غیر منتظره ای رخ بده...
(12-03-2012, 12:10 AM)Babak نوشته: مشکل دیگهای که من در ایران باهاش زیاد برخورد داشتم، شرایط بسیار متزلزل و ناپایداره. این شرایط هم در زمینه وضع قوانین و مقررات و هم در زمینه اقتصادی شرکتها رو تحت تاثیر قرار میده. متاسفانه وضع قوانین یک شبه و بدون برنامهریزی کافی شرکتهای خصوصی رو به شدت تحت تاثیر قرار میده. شرایط اقتصادی کل کشور مزید بر علت هست و در ماههای اخیر یکی از این شرایط رو تجربه کردیم و متاسفانه این مساله محدود به همین یک مورد نیست و اگر به چند دهه اخیر نگاه کنیم این شرایط هر چند سال یک بار اوضاع کم و بیش مشابهی وجود داشته. رقابت دولتی یکی دیگه از این مشکلات مهم هست.متاسفانه من هم برخورد نزدیک با این مشکل داشتم. شرکتی که در آن کار میکردم و میکنم هنوز یک جورایی! شرکت واردکننده ماشین آلات صنعتی و قطعات مربوطه است و در جریان همین تغییر قانون های مالیاتی، دارایی و از همه مهم تر ارز (به دلیل عدم ثبات اقتصادی ذکر شده در سایر کشورها) در کمتر از یک ماه حدود 20 نفر از پرسنل را تعدیل کرد! چرا؟! چون در تنها یک شب، شرکت حدود 300 میلیون بر اثر نوسان ارز ضرر داد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.