30-12-2012, 01:28 AM
(30-12-2012, 01:16 AM)blur نوشته:دوتا سوال: مساله ای که تو پست های قبلی داشتم کماکان پابرجاست! من تو سایت چندین دانشگاه دیدم که اصلا نمرات معادلی که برا آزمون قدیم یا جدید میدن با جداول تطابق خود ETS سازگاری نداره...مثلا عین اینو دیدم که گفته بود 1000 در آزمون قدیم یا 300 تو آزمون جدید ...بعد تازه لینک جدول ETS رو هم داده بود! در حالیکه بهیچ وجه برابر نیستن طبق جدول ETS. مشکل اونجا حادتر میشه که وقتی مثلا نمره مو به اسکیل قدیم تبدیل میکنم بیشتر از مینی مم اون دانشگاه رو مثلا دارم ولی تو اسکیل جدید نمرم کمتره یا به شدت لب مرزه! این قضیه ش چیه؟ کسی میدونه؟سوال بعدیم هم اینه: این جمله یعنی میانگین های پرسنتایل سه سکشن باهم دیگه بشه 50%، درسته؟
Successful applicants usually score above the 50th percentile on the verbal, quantitative, and analytical sections of the GRE.
1- دانشگاه ها معمولا جدول تبدیل مقیاس نمرات رو دارند ولی بیشتر دانشگاه هایی که من نگاه کردم و سوال کردم، تاکیدشون بر مقیاس قدیم بود تا جدید، علتش رو نمیدونم واقعا چرا!
2- منظورش اینه که شما در هر بخش باید حداقل 50% رو داشته باشید. یعنی لغات 50%، ریاضی 50% و رایتینگ هم 50%
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.