(28-09-2013, 10:00 PM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: من فردا صبح برای دریافت ویزای دانشجویی باید به سفارت مراجعه کنم ولی هنوز بیمه ام رو نگرفتم. می خواستم ببینم می تونم از پاساژ نزدیک سفارت بیمه رو تهیه کنم و اینکه چه بیمه ای بهتره؟ در ضمن بیمه ای که میگیرم باید برای حوزه شنگن باشه یا کل کشورها رو پوشش بده؟
و یک سوال دیگه هم اینکه بیمه مفری چه بیمه ایه؟ گویا دیگه با ایران قرارداد نداره؟
بیمه رو ترجیحا از دم سفارت بگیرید! (از جاهای دیگم مشکلی نداره) اونجا بیمه ی پارسیان (آکسا ) و اقتصاد نوین رو یادمه 95 تا 100 هزار تومان می دن! بیمه ایران هم نگیرید چون جز لیست تحریم اتحادیه اروپاست! ولی پارسیان رو می دونم قبول دارند! کلا آکسا باید باشه! در ضمن بگید بیمه یک ماهه می خواهید بگیرید، تاریخ هم نباید داشته باشه معمولا، از خروجتون از کشور شروع میشه! تا اونجام که اطلاع دارم بیمه MAPFRE اروم اروم داره جایگزین AXA میشه. تا اونجایی که بیمه کارگزاری http://www.kargozarbimeh.com/ مسئول این بیمه بوده حالا نمیدونم تحریمه یا نه! یه تماس باهاشون بگیری دستت میاد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public