13-05-2012, 08:31 AM
ولی روند مدیکالها مثل این پراسس شدنها نیست...ما هفته ای کمش 7 تا این پراسس داشتیم.... ولی الان هفته ای یه دونه مدیکال ....پس من فکر نمیکنم تا پایان جون و جولای مدیکال بگیریم....
متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است
|
13-05-2012, 08:31 AM
ولی روند مدیکالها مثل این پراسس شدنها نیست...ما هفته ای کمش 7 تا این پراسس داشتیم.... ولی الان هفته ای یه دونه مدیکال ....پس من فکر نمیکنم تا پایان جون و جولای مدیکال بگیریم....
13-05-2012, 08:57 AM
(12-05-2012, 07:37 PM)venus نوشته: امیدوارم همین طور باشه دوستم چون من برای یه سری از کارهام واقعا گیر افتادم نه می تونم حرکتی انجام بدم و نه می تونم انجام ندم واقعا مستاصل شدم.... (12-05-2012, 10:47 PM)venus نوشته: آره درست میگی اما آخه مسائل کاری رو به راحتی نمیشه براش تصمیم گرفت. حالا من که جز شکایتی ها نبودم چی یعنی برای من نمی خوان بفرستن (شوخی)در پاسخ شما عرض شود که شما هم کارتون بخاطر شکایت ما راه افتاد اصلا اینا منتظر شکایت ما بودن . چرا قبل از اون کاری نمیکردن . یالا شیتیلاتون رو بیاد بالا
کشور من جاییست که مردم برای رفتن از آن به هم تبریک میگویند !
13-05-2012, 08:59 AM
(12-05-2012, 11:40 PM)مرسده نوشته: بچه ها کسی می تونه راجع به درخواست کیپس اطلاعات بده ؟ چطوری باید درخواست بدیم و هزینه به چه صورته؟من از خانم نینا میخوام اگه واسشون مشکلی نیست اون پیام خصوصی که به من فرستادن رو اینجا واسه دوستان بزارن . چون راحت ترین راه درخواست کیپس بود و ارزونترین . با توجه به اینکه جواب ایشون اومد و مال من هم احتمالا به زودی میاد میشه فهمید که مطمئن هم هست
13-05-2012, 11:05 AM
(13-05-2012, 08:59 AM)samon نوشته: من از خانم نینا میخوام اگه واسشون مشکلی نیست اون پیام خصوصی که به من فرستادن رو اینجا واسه دوستان بزارن . چون راحت ترین راه درخواست کیپس بود و ارزونترین . با توجه به اینکه جواب ایشون اومد و مال من هم احتمالا به زودی میاد میشه فهمید که مطمئن هم هست مرسی از لطفتون منتظر پیغام خانم نینا می مونم (13-05-2012, 11:05 AM)مرسده نوشته: مرسی از لطفتون منتظر پیغام خانم نینا می مونمبا توجه که شما منتظرین من با کسب اجازه از ایشون قسمتی از ایمیشون رو میزارم
(13-05-2012, 08:31 AM)محبوبه نوشته: ولی روند مدیکالها مثل این پراسس شدنها نیست...ما هفته ای کمش 7 تا این پراسس داشتیم.... ولی الان هفته ای یه دونه مدیکال ....پس من فکر نمیکنم تا پایان جون و جولای مدیکال بگیریم.... من فکر میکنم از این هفته سیل شروع میشه تو سایت دکتر . م زده دو تااز افرادی که مارچ 2009 فایل 1 گرفتند ، مدیکال گرفتند 2 تا از بچه های فروم اپلای ابرود با فایل نامبر اپریل 2009 ، در تاریخ 11 می مدیکال گرفتند نتیجه اخلاقی اینکه ، تکلیف پرونده های مشکوک و آپدیتی را روشن کردند و حالا رفتند سراغ پرونده های قدیمی به ترتیب فایل اول
13-05-2012, 07:32 PM
(13-05-2012, 05:23 PM)مرسده نوشته: samon عزیز مرسی از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین خیلی مفید بوداختیار دارین ، وظیفه هست . واسه پیپال هم اگه خواستین میتونم راهنمایی کنم . من یه بار دیگه از همه عزیزان تقاضا دارم تشکر ها و ..... رو یا تو فیلدی که با امتیاز باز میشه بفرماین یا توی صفحه شخصی هم . ممنون میشم اگه همکاری کنین . چون خودم نمیخوام کاری کنم که بهمون تذکر بدن و باز ناراحت شم از مدیریت
13-05-2012, 07:34 PM
من نمیدونم این قضیه سیل از کجا اومد !!!!! بابا آهسته و پیوسته دارن کارشون رو انجام میدن . خیلی هم خوبه ....سیل هم نیاد بهتره ....همیشه کار فله ای نتیجه خوبی نخواهد داشت
14-05-2012, 09:49 PM
(13-05-2012, 11:05 AM)مرسده نوشته: مرسی از لطفتون منتظر پیغام خانم نینا می مونم سلام مرسده جان، من الان پستتونو دیدم. ظاهراً از بس دیر کردم آقای samon زحمتشو کشید و جواب شما رو دادند. ما وکیل داشتیم و ازش خواستیم برامون کیپس بگیره اما گفت نمیگیره. ما خودمون از طریق سایت www.lawpoint.com درخواست دادیم که آنلاین هست. بعد از پرداخت پول از طریق پی پال، یه ایمیل براتون میاد که یه فرم همراشه. فرم را دانلود می کنید و خودتون و سایر افراد بالای 18 سال پرونده امضا می کنید و باز اسکن می کنید و براشون می فرستید. فقط نکته اش اینه که امضاتون امضایی باشه که رو فرم ها ی مهاجرت کردید. بعد از ارسال فرم یه ایمیل دیکه اومد که گفته بود در خواست کیپس شما ارسال شد و جوابش ظرف 45 روز میاد. بازم اگه سوالی داشتید من در خدمتم. بازم ببخشید دیر شد.
14-05-2012, 10:58 PM
(14-05-2012, 09:49 PM)nina82 نوشته: سلام مرسده جان، سلام ببخشید ممکنه بیشتر درمورد تحوه پرداخت پول توضیح بدین؟ شما ویزا کارت خریدید؟ مرسی |
|