13-07-2012, 12:48 AM
(30-06-2012, 10:40 PM)samon نوشته: اختیار دارین . خب بله مهمترین نکته اینه که آدم بدونه امتیاز آورده یا نه به عبارتی امنیازش رو درست حساب کردن یا نه ! و اینکه چه آپدیتهایی میخوان . خیلی ها نگران خواستن آپدیت بیمه بودن با توجه به اینکه خیلی از کارفرماها از بیمه کردن پرسنل در میرن . یعنی در حالی که سابقه کار واقعی بود سابقه بیمه نداشتن . این لیست رو بعضی دوستان درست کردن . اگه خواستین پیام خصوصی بدین تا بگم بهتوناین قضیه بیمه سعید جان امیدوارم دردسر نشه واسمون. دیروز از یکی از بچه های 29 شغله هم سابقه بیمه خواستن که بنده خدا میگه سابقه بیمه اش سه ساله ولی در عمل به امتیاز چهار سال احتیاج داره! یکی دیگه از بچه ها هم که تو یکی از شرکتهای وابسته به شرکت نفت ایران کار میکنه میگه چیزی به اسم بیمه تامین اجتماعی ندارن اونها، اونم یه جور دیگه نگران این روزها... خلاصه ترس به جون خیلی هامون افتاده...
من که آویزونم کار فرمای خودم شدم که تو رو خدا به اسم شرکت خودت از این به بعد بیمه واسه من رد کن، خودم پولش رو دو دستی تقیدم میکنم!!!
اون آیدی سومت رو هم که چند وقتی هست بستن سعید جان. فکر کنم درست میگی، پیام خصوصی ها رو هم میخونن!!!
حقیقت چیزی نیست جز پنداری که ما در اثر مرور زمان ماهیت وهم آلود آن را فرآموش می کنیم