28-02-2018, 10:59 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2018, 11:15 PM توسط automotive.)
(27-02-2018, 07:11 PM)Masoud2067 نوشته: این بحث بسیار جدی هست برای کسانی که مثلا میخوان از سن 30-31 سالگی دکترای خودشونو تازه شروع کنن! کسی که تو سن 35-36 فارق التحصیل میشه اگه نتونه کار پیدا کنه هیچ راه پس و پیشی براش نمیمونه!
بنظرتون برای یک فارق التحصیل دکترا تو این سن آینده کاری وجود داره؟ به طور متوسط توی آمریکا تو چه سنی از دوره دکترا فارق میشن؟
ای کاش میشد حداقل برای مستر مجدد پذیرش با فاند گرفت
وضعیت فارغالتحصیلان دکتری داخل کشور نیز به همین گونه است.
در آمریکا تقریبا سن ملاک نیست و کار مهم است، اینطور نیست که محدودیت سنی قرار داشته باشد.
اما به هر حال باید زحمت بکشید و از اوایل دوران دانشجویی همانطور که علم و تجربه خود را زیاد میکنید به جست و جوی کار نیز باشید و نیازمندی های آن ها را پوشش دهید.
در نهایت اینکه مدرک دکتری کاملا ریسک است و ایران و آمریکا نیز تفاوتی ندارد.
مستر مجدد همراه با فاند در ترکیه، ایتالیا و حتی هلند در دسترس است اما متاسفانه در آمریکا نمیتوان فاند کامل برای ارشد پیدا کرد.
پی نوشت: سال 2017، سه خواننده بسیار مشهور (که یکی از آنها اسطوره زنده بود، خود کشی کردند و سن یکی کمتر از 30 سال و دونفر دیگر کمتر از 40 سال بود، خانواده، ثروت، شهرت، میلیون ها طرفدار و تقریبا هرچی که در زندگی جذاب به نظر میرسد برای این افراد فراهم بود اما تصمیم گرفتند که زندگی خود را خاتمه دهند.
از بالا رفتن سن خود نترسید، از روزی بترسید که اگر تمام دنیا و آنچه در آن هست را به شما بدهند اما حتی حاضر نباشید یک لحظه دیگر زنده باشید و زندگی کنید به این دلیل که زندگی معنای خود را برای شما از دست داده است.
خودکشی یکی از این خوانندهها به حدی جامعه را متاثر کرد که یکی از سازمانهای رسمی آمریکا اعلام کرد: "اگر قهرمان شما دیگر در این دنیا نیست، بدانید که زندگی شما ارزشمند است"، تا شاید با این کار جلوی خودکشیهای بیشتر (طرفدارها) را بگیرند.
از زندگی لذت ببرید و نگران سن نباشید، اگر راه را درست انتخاب کرده باشید، سن بی ارزش خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید