09-08-2017, 06:08 PM
سلام دوستان
من الان 39 هستم و تا فال 2018 میشوم 40
امکان بورسیه کامل برای من هست در دانشگاه امریکا؟
من الان 39 هستم و تا فال 2018 میشوم 40
امکان بورسیه کامل برای من هست در دانشگاه امریکا؟
محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟
|
09-08-2017, 06:08 PM
سلام دوستان
من الان 39 هستم و تا فال 2018 میشوم 40 امکان بورسیه کامل برای من هست در دانشگاه امریکا؟
09-08-2017, 06:52 PM
(09-08-2017, 06:08 PM)مهمان نوشته: سلام دوستانسلام من چند روز پیش در یک گروه تلگرامی که برای پذیرش امریکاست دیدم یک آقایی با سن 39 دکترا پذیرش گرفته بودن از آمریکا و کلیر شده بودن ولی نمیدونم فاند گرفته بودن یا نه
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
09-08-2017, 10:02 PM
(09-08-2017, 06:08 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان از نظر دانشگاه، سن، ممانعتی برای دریافت پذیرش و فاند ایجاد نمیکنه. موردی که هست اینه که باید توضیحات منطقی برای این فاصله زیاد بین آخرین مدرک دانشگاهی و تصمیم برای ادامه تحصیل داشته باشید (که مثلا این رو میتونید در SOP توضیح بدید)، به خصوص معمولا سفارت روی این موضوع، بیشتر ذره بین میگذاره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
10-08-2017, 09:44 AM
(09-08-2017, 10:02 PM)MaMi نوشته: سلام، من از وقتی ارشدم رو گرفتم مدام توو آزمون دکترا شرکت کردم ولی قبول نشدم(یه بارش توو مصاحبه رد شدم یا رتبه ام به دانشگا های خوب کشور نمی خورد) به نظرتون این دلیل کار رو خراب تر نمی کنه؟
07-09-2017, 06:15 PM
سلام خسته نباشید خواستم بپرسم برای ورود به کالج های آلمان برای رشته های پزشکی، دندان پزشکی ، شرایط سنی وجود دارد؟ ( مثلا افراد بالای ۲۱ نمی توانند پذیرش بگیرند!!) خیلی متشکرم
08-09-2017, 05:23 PM
@aambf1717
سلام محدودیت سنی عنوان نشده است، اما این رشتهها فقط به زبان آلمانی و با پرداخت هزینه میسر است. لینک It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
11-09-2017, 10:33 AM
(10-08-2017, 09:44 AM)مهمان نوشته: سلام، من از وقتی ارشدم رو گرفتم مدام توو آزمون دکترا شرکت کردم ولی قبول نشدم(یه بارش توو مصاحبه رد شدم یا رتبه ام به دانشگا های خوب کشور نمی خورد) به نظرتون این دلیل کار رو خراب تر نمی کنه؟ میشه لطفا سوال منم جواب بدین؟ خیلی لطف می کنین
11-09-2017, 10:48 AM
(10-08-2017, 09:44 AM)مهمان نوشته: سلام، من از وقتی ارشدم رو گرفتم مدام توو آزمون دکترا شرکت کردم ولی قبول نشدم(یه بارش توو مصاحبه رد شدم یا رتبه ام به دانشگا های خوب کشور نمی خورد) به نظرتون این دلیل کار رو خراب تر نمی کنه؟ (11-09-2017, 10:33 AM)مهمان نوشته: میشه لطفا سوال منم جواب بدین؟ خیلی لطف می کنین سلام سوال شما در ارتباط با ادامه تحصیل در داخل کشور است. در داخل کشور شما در هر دانشگاهی که ارشد را گذرانده باشید، لاجرم دکتری را نیز باید در همان دانشگاه بگذرانید، زیرا اساتید ترجیه میدهند از دانشجوهای فارغ اتحصیل ارشد خود در مقطع دکتری استفاده کنند و نه از دانشجوهای خارج از دانشگاه، این در شرایط برابر است، در شرایطی که دانشگاه ارشد و دکتری شما از نظر رتبه متفاوت باشند که احتمال پذیرش به سمت صفر میل میکند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
11-09-2017, 05:42 PM
(11-09-2017, 10:48 AM)automotive نوشته: سلام دوست عزیز، حرف شما تا حدی درسته ولی یه گزاره صد در صد نیست و اینکه با قطعیت بگیم احتمال پذیرش صفر هست به نظر من اشتباهه. معمولا و مخصوصا سابقا، پذیرش دکترا مخصوصا در دانشگاه های سطح اول کشور به همین صورت بود اما الان با توجه به اینکه تعدادی زیادی از دانشجوهای دانشگاه های ممتاز ایران بعد از لیسانس یا نهایت فوق لیسانس از ایران خارج میشن دانشگاه مجبور هست که فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگه رو برای دوره دکترا پذیرش کنه. دانشگاه خود من، دانشجوهای دکتراش رو داره از فارغ التحصیلان دانشگاه های شهرستان برمی داره. حتی بخشی از خود این دانشجوهای دکترا هم، حین تحصیل مجدد اپلای می کنند و دوره رو ناتمام رها می کنند. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
12-09-2017, 12:36 PM
(11-09-2017, 10:48 AM)automotive نوشته: سلام سلام این موضوع تا حد زیادی در مورد خارج از کشور هم صیح هست حداقل من در فنلاند دیدم که اساتید به واسطه روابط شخصی دانشجو دکتری برداشتند ولی چون تعداد علاقه مندان به دکتری نسبت به داخل کشور کم هست همیشه فرصت برای افراد خارج از دانشگاه وجود دارد اینجا کار داشتن اهمیت بیشتری دارد تا دکتری و دکتری شاید مانع یافتن کار هم تا حدی شود چون شما اور کوالیفاید می شوید [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b] |
|