23-07-2016, 10:35 PM
(23-07-2016, 06:57 PM)ArashR1 نوشته: با سلام
بنده کل صفحات رو خوندم خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ های متخصصانه ولی متاسفانه چیزی درباره سوال خودم پیدا نکردم
1) بنده مهندس مجری ساختمان هستم که برای فرد خصوصی ساختمان می سازیم و قرارداد ما تنها به صورت چند برگ امضا شده می باشد (نه شهرداری و نه ارگان خاصی) آیا این مدرک برای شغل بنده محسوب می شود و وجاهت قانونی برای ترجمه دارد؟
2) در ضمن بنده عضو نظام مهندسی ساختمان و دارنده جواز هم می باشم و بیمه تامین اجتماعی هم دارم آیا این مدارک را نیز برای نشان دادن مدرک شغلی باید ترجمه کنم ؟
3) کارت معافیت سربازی نیز نیاز به ترجمه دارد؟
4) نیاز به گرفتن و ترجمه سجل کیفری نیز می باشد؟
5) برای اینکه بگویم کفالت مادرم را دارم بردن شناسنامه ایشان کافی است یا نیاز به گواهی فوت پدر دارم؟
6) شناسنامه خواهرم برای نشان دادن اینکه باز خواهم گشت به درد می خورد؟
7) به طور کلی امکان کامل کردن کسری مدارک هست یا سفارت تنها یک روز اجازه ورود به ما میدهد؟
با تشکر
۱ و ۲. شما اگر در ایران شرکت ثبت شده دارید و کارمند شرکت خودتون هستید، میتونید مدارک شرکت رو ترجمه کنید و همراه خودتون ببرید. در غیر این صورت مدارک نظام مهندسی و بیمه رو ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
۳. کارت معافیت معمولا نیاز به ترجمه نداره، ولی حتما همراه خودتون داشته باشید.
۴. معمولا نیازی نیست.
۵. شناسنامه مادر و ترجمه شناسنامه رو همراه داشته باشید. معمولا نیازی به گواهی فوت پدر نیست، ولی برای احتیاط بد نیست همراهتون باشه. قانون کلی در مورد سفارت اینه که هر مدرکی که خودتون فکر میکنید به کارتون میاد رو همراه داشته باشید. خود سفارت یک سری مدارکی رو گفته که باید حتما همراه داشته باشید، مثل پاسپورت و غیره، بقیه مدارک بسته به پرونده شما و دلایلی که خودتون برای بازگشت به ایران قصد دارید بگید داره. با توجه به این دلایلی که در ذهن دارید، باید مدارکی که ادعای شما رو ثابت میکنه همراه داشته باشید.
۶. شناسنامه خواهر شما فکر نمیکنم به کارتون بیاد، مگر این که ایشون به شما وابسته باشند، مثلا سنشون کم باشه و شما مسؤول تامین مخارج و زندگی ایشون باشید.
۷. شما فقط یک روز اجازه ورود دارید و توصیه میشه که مدارک لازم رو همراه داشته باشید، اما گاهی سفارت این امکان رو به شما میده که مدارک رو بعدا از طریق پست یا ایمیل بفرستید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.