09-10-2016, 11:58 PM
(09-10-2016, 10:10 PM)marcopolo1347 نوشته:
خیلی فوری
با سلام خدمت دوستان یه سوال دارم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
1-برای دانشجویان در هنگام خروج از کشور برای همایش ، چنانچه عکس ویزا بدون حجاب باشه مشکل ایجاد نمیکنند و جایی ثبت نمیشه ؟
2-آیا میتوان با مکاتبه عکس جدید و با حجاب ارائه کرد؟ لازمه که بگم در هنگام مصاحبه افسر مصاحبه کننده علیرغم ارائه عکس اونو قبول نکرد و منو فرستاد عکس جدید بگیرم.
۱. بسیاری از دانشجویان دختر ایرانی عکس ویزاشون بدون حجابه و من ندیدم برای کسی به خاطر عکس بدون حجاب ویزای امریکا مشکلی برای خروج از کشور ایجاد بشه.
۲. نیازی به این کار نیست و به نظر من بیجهت حساس نشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.