(17-11-2014, 09:20 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. پرونده دبیرستان شما در دبیرستانتون موجوده نه دانشگاه. از مدرسه پیگیر بشید. اما ممکنه اصل دیپلم و گواهی موقت پیش دانشگاهی شما دانشگاه باشه و اگر نبود در همون دبیرستان هست. شما اصل دیپلم+ریزنمرات سه ساله،اصل گواهی پیش دانشگاهی + کارنامه یکساله با مهر و امضای رییس مدرسه رو از دبیرستان بگیرین ببرید اداره کل شهرستان (نه منطقه) اونا که تایید کردن (یکی دو تا مهر میخوره) باید ببرید اداره مرکزی آموزش و پرورش استان که اونام همه رو تایید می کنند و یک مهر بزرگ میزنن روش. بعدا شما میتونید ببرید دارالترجمه و در صورت نیاز مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بزنید یا اگر لازم نبود نزنید.
ممنون از توضیحتون
راستش من هم همین فکر رو میکردم. رفتم مدرسه و گفتن پرونده تحصیلی شما (شامل دیپلم و ریزنمرات) نیست و به احتمال زیاد شما هم مثل بقیه اومدید موقع قبولی دانشگاه از مدرسه گرفتید. من هم از اونجایی که خودم شخصا تحویل نگرفته بودم (شاید خانواده) زیاد در جریان گرفتن یا نگرفتن این مدارک نبودم و الان هم تا حدودی یادم میاد که ممکنه اون موقع تحویل داده باشیم. حتی دفتر تحویل مدارک رو خواستم که ببینم متاسفانه برای ورودی ما در دسترس نبود. تنها مدرکی که گفتن موجوده همون گواهی پیش دانشگاهیه!!!؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ظاهرا باید دانشگاهها رو هم چک کنم.
راستش من هم همین فکر رو میکردم. رفتم مدرسه و گفتن پرونده تحصیلی شما (شامل دیپلم و ریزنمرات) نیست و به احتمال زیاد شما هم مثل بقیه اومدید موقع قبولی دانشگاه از مدرسه گرفتید. من هم از اونجایی که خودم شخصا تحویل نگرفته بودم (شاید خانواده) زیاد در جریان گرفتن یا نگرفتن این مدارک نبودم و الان هم تا حدودی یادم میاد که ممکنه اون موقع تحویل داده باشیم. حتی دفتر تحویل مدارک رو خواستم که ببینم متاسفانه برای ورودی ما در دسترس نبود. تنها مدرکی که گفتن موجوده همون گواهی پیش دانشگاهیه!!!؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ظاهرا باید دانشگاهها رو هم چک کنم.