31-07-2014, 07:56 PM
(24-07-2014, 09:33 PM)'nixe2006' نوشته: پستی که میذارم فقط و فقط واسه کسایی هست که تو ایران لیسانس رشته زبان و ادبیات المانی گرفتن و تازه اونم در صورتی که دانشگاه مربوطه واسه مقطع فوق, لیسانس اونها رو معادل مدرک زبان بدونه. در غیر اینصورت باید مدرک ذکر شده توسط دانشگاه رو به سفارت روز مصاحبه ارائه بدن. این پست رو هم میذارم چون موردم خاص بود و سرش خیلی اذیت شدم و هیچکس چوابی واسه سوالم نداشت و گیج شده بودم با اینکه رفتم از باجه اطلاعات سفارت پرسیدم و گفتن همون لیسانسم در صورتیکه دانشگاه معادل مدرک زبان قبول کرده کفایت میکنه و احتیاج به ارائه مدرک زبان نیست ترسیدم دبه کنن.البته من واسه محکم کاری کپی کارنامه b2.3 خودم رو هم واسه دانشگاه فرستادم هم تو مدارک سفارت گذاشتم.
روز مصاحبه ایرادی واسه اینکه مدرک زبان نداشتم نگرفتن البته دوبار به مصاحبه کننده توضیح دادم که قضیه چیه چون تلفن حواسشو پرت کرده بود دفعه اول متوجه نشدچی میگم.پس با اعتماد به نفس و واضح واسش توضیح بدین.بقیه موارد موظف به ارائه مدرک زبان هستند. و جملات آلمانیمم رو هم سعی کردم سریع و بی غلط بگم البته از هولم دو بار توپق زدم و اون خانم احساس کردم اصلا گوش نمیده چون سرگرم کار خودش با کامپیوتر بود.در حد 5 یا 6 جمله در مورد اینکه چرا میخواین برین المان کافیه.بیشتر هم که گفتین بهتر.من میتونستم بیشتر بگم اما ترجیح دادم کمتر بگم چون ترسیدم چیزی بگم که به ضررم تموم شه.حالا دیگه همه چی ارومه...
سفارت مسخره کرده اول میگه ب1 نمیخواد هم باجه اطلاعات گفت هم تو مصاحبه حالا زنگ زدن میگن بیار.تکلیفشون با خودشونم معلوم نیست. دیدین دوستان من اینارو خوب شناختم به این کار میگن دبه کردن همون که ازش میترسیدم.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت